С богата културна програма ще бъде открит туристическият сезон във

...
С богата културна програма ще бъде открит туристическият сезон във
Коментари Харесай

Най-старият ни морски курорт премахва услугата „ол инклузив“ в 5-звездните си хотели

С богата културна стратегия ще бъде открит туристическият сезон във варненския курорт „ Св. св. Константин и Елена ”. Проявите ще стартират на 21 май, когато комплексът празнува своя празник в деня на равноапостолите, и ще продължат до 25 май. Програмата предвижва концерти и танцови осъществявания на особено построена сцена, алеи на готвачите и занаятчиите и ъгъл за деца. Паркирането през всичките дни ще е гратис.

„ Курортът обичайно е мечтана дестинация за българските туристи, чийто дял е максимален през последните години. След тях са румънците, германците, поляците и чехите. Оптимисти сме за летния сезон, защото записванията са обещаващи по отношение на предходната година. Тези от Полша, Чехия и Германия ще компенсират спада от Израел и Украйна ”, съобщи в студиото на Дарик комерсиалният шеф на комплекса Любомир Стамболийски. Според него би трябвало да се положат старания за търсене на нови пазари, както и да се върнат туристите от обичайни пазари като Англия и скандинавските страни.

„ България е водеща „ ол инклузив ” дестинация в международен мащаб и има търсене. Тази година премахнахме този модел в 5-звездните хотели, с цел да видят туристите разнообразни места в курорта и града. Основният фактор за добра туристическа услуга са фрагментите. Имаме чиновници, работещи в комплекса повече от 15-20 години. Прибегнали сме до импорт на личен състав, главно от Киргизстан ”, сподели още Любомир Стамболийски.

Целият диалог с него е прикачен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР