И тогава имаше двама. Кандидатите за президент на републиканците през

...
И тогава имаше двама. Кандидатите за президент на републиканците през
Коментари Харесай

Актуализации за републиканския дебат на живо: Ники Хейли, Рон ДеСантис се изправят един срещу друг в Айова преди събранието през 2024 г.

И тогава имаше двама.

Кандидатите за президент на републиканците през 2024 година Ники Хейли и Рон ДеСантис ще се състезават довечера на дебатната сцена в Де Мойн, Айова, преди събранието в понеделник в щата Хоуки.

Индивидуалното съревнование бележи един от последните шансове за Хейли, някогашен дипломат в Организация на обединените нации, и губернатора на Флорида ДеСантис, да показват своите причини пред гласоподавателите преди първото заседание в конкуренцията за Белия дом през 2024 година.

Бившият президент Доналд Тръмп извърши квалификационните критерии за дебата в сряда, само че реши да пропусне, както е направил за всеки различен спор в цикъла от 2024 година

Вместо това Тръмп ще взе участие в кметството на Fox News, което ще бъде в директна съпротива на дебата на CNN. Никой различен претендент от Републиканската партия не се класира за дебата в Айова заради ниските им резултати.

Следвайте актуализациите онлайн на обявата за експертни прозрения и забележителни моменти:

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР