и такси в София могат да се плащат от днес

...
и такси в София могат да се плащат от днес
Коментари Харесай

Плащането на данъци в София започна


и такси в София могат да се заплащат от през днешния ден (23 януари) на каса в районните данъчни отдели, по банков път или посредством финансови медиатори. За това припомнят от дирекция „ Общински доходи “ на Столичната община.

от 5% за налог здания и налог автомобил може да се употребява до 30 април, в случай че цялата дължима сума бъде импортирана едновременно. До края на април е крайният период и за на такса битови боклуци, напомнят още от дирекция „ Общински доходи “.

При заплащане на на части, периодите, в които това би трябвало да се направи (без да се начислява рента за забавяне) са разнообразни. и за МПС се заплаща на две вноски – първата до 30 юни, а втората до 31 октомври 2023 година Вноските за битови боклуци са четири – те се дължат надлежно до 30 април, 30 юни, 30 септември и 30 ноември 2023 година

Ставките за не са изменени и са същите като през миналите няколко години.

Печатането на данъчните известия ще стартира през втората половина на февруари, прецизират от дирекция „ Общински доходи “. Те ще бъдат на притежателите от края на февруари 2023 година, само че единствено до тези, които избират да получат хартиени известия, вместо електронни на посочен от тях имейл адрес.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР