И така, влюбили сте се в Овен, а? Е… Успех! Шегувам

...
И така, влюбили сте се в Овен, а? Е… Успех!
Шегувам
Коментари Харесай

Бруталната истина за отношенията с Овните (написана от една от тях)

И по този начин, влюбили сте се в Овен, а? Е… Успех!

Шегувам се. Ние сме фантастични сантиментални сътрудници. Сега, когато сте влюбени до уши, е време да научите няколко неща за това какво е да си по отношение на Овен.

Първото (и най-важното) е, че ние сме вашият най-хубав избор в цялото зодиакално съзвездие. Сигурна съм, че това е общоприето и доказано мнение от астролозите, просто желая да го подчертая още един път, с цел да сме всички на една вълна. Или в една слънчева система. Няма значение.

Сега, откакто изяснихме всичко, дано разберем повече за характерностите на любовната съгласуемост със зодия Овен…

1. Ние сме гневни

Нищо чудно, тъй като Овенът е огнена зодия. Цял живот са ме наричали „ гневна “ и след години самоанализ стигнах до извода, че това е по едно и също време комплимент и засегнатост (избирам първото).

На процедура това значи, че когато влезем в една стая, тя се изпълва с голямо количество сила. Предимно хубава. Или неприятна, според от настроението.

Ние сме тези, които сигурно ще поканите на празненството, в случай че желаете да е занимателно. Но това има и своите минуси – избухливи сме.

2. Имаме его

Жените Овен се нуждаят от хора, които, в случай че е належащо, ще се подчинят на егото им (което се случва много често) или ще го обуздават. Успех в опитите да намерите средата!

3. Авантюристични сме

Опитваме съвсем всичко ново. И в случай че не ни хареса (или не успеем) от първия път, надали ще го повторим.

4. Бързо ни става скучно

Ако не ни забавлявате, в случай че сексът с вас е несъвършен и диалозите станат безинтересни, ще си тръгнем. Ще го създадем внимателно (имаме обноски). Така че помнете: в случай че не можете да завладеете вниманието ни, скоро ще ни загубите.

5. Ние сме хора на високия полет

Не се занимаваме с дреболии. Обмисляме планове, хрумвания, цели и нужни стъпки за довеждане докрай на работата изцяло. А дребните детайлности не ни интересуват. Ще се оправим с тях, в случай че би трябвало – въпреки всичко ценим отговорността (без необикновен ентусиазъм).

6. Агресивни сме

Ние сме нападателни в това, което, когато и както желаеме. Моля, не блокирайте пътя ни. По-добре не се състезавайте с нас, тъй като сигурно ще загубите.

7. Любовта ни е доста мощна

Влюбваме се бързо и с възторг, само че обичаме с дълбока пристрастеност. Обичаме да обичаме. Ако започнете да се срещате с с нас, ще го знаете и ще го усетите с цялата си душа.

8. Наслаждаваме се на живота

Честно казано, харесваме всичко: пътувания, литература, спектакъл, забавни хора, света, вас. Ние сме очаровани от съвсем всичко, желаеме да живеем пълноценно.

Затова ни назовават ​​хора на високия полет. Ако стартираме да мислим за дребните неща, тогава просто няма да имаме време да се любуваме на живота.

9. Верни сме до самия край

Не наранявайте приятелите и околните ни хора. Можем да сме афектирани с години. За години. И в случай че отмъщаваме то ще е нефизически, а с думи. Врагът на моя другар е мой зложелател. Бъди деликатен.

10. Решителни сме

Казваме съвсем всичко, което желаеме, изключително на хора, които ни познават доста добре. Може да си затваряме устата пред вашите родители или началник, тъй като „ сдържаността “ е обществена норма, само че разберете, че ни е извънредно мъчно да мълчим. Затова е по-добре да се застъпите за нас и да не ни позволявате да избухнем от цялата тази вежливост.

11. Много, доста работим

Наемете Овен, дайте му забавна задача и той ще работи повече от всички в стаята.

Предупреждение: Това работи единствено в случай че Овенът прави това, което обича. Иначе няма да станат нещата.

12. Нетърпеливи сме

Силно. Успяваме да свършим всичко за през вчерашния ден и в случай че успеем да дойдем в точния момент на ресторант, кино или среща, за какво и вие не можете да го извършите?

Не се опитвайте да ни ядосате дотам като запушване или опашка в магазина. Просто не го правете.

13. Нуждаем се от персонално пространство

Ние сме изцяло самостоятелни, което значи, че просто би трябвало да имаме лично пространство. Ако се почувстваме като затворени в клетка, тогава ще избягаме сега, когато отворите малко вратата. По предписание сме привлечени от уравновесени мъже (със свои ползи и хобита), които в една връзка ни дават опция да дишаме свободно.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР