и си наясно, че това ще изисква от теб да

...
и си наясно, че това ще изисква от теб да
Коментари Харесай

ЗНАЧИ КАЗВАШ, ЧЕ ИСКАШ ОСЪЗНАТ МЪЖ?

и си наясно, че това ще изисква от теб да си съзнателна жена, нали? Знаеш ли какво значи това? Разбираш ли условията, които неизбежно идват с тази територия?

Това ще изисква твоето ВСИЧКО. Ще изисква да признаеш, че притежаваш „ лайната “ си, всичко от тях, даже и дълбоките, тъмни, скрити, гадни мънички късчета.

Ще бъдеш принудена да се изправиш пред:

„ Нечестивата магьосница вътре в теб “;

„ Манипулативната кучка, която просто би трябвало да си пробие пътя макар цената “;

„ Проститутката, която се продава “;

„ Нелепото, нуждаещо се момиченце, което търси непрестанно утвърждение извън “;

„ Деструктивната дива жена, която ще събори цялостен град просто, тъй като го усеща по този начин “;

„ Нездравословната майка, която третира мъжа си като малко момче, а не като собствен ухажор “.

Годините, през които си крила елементи от себе си, които не са признати в нашето общество, ще би трябвало да бъдат отворени. Ще би трябвало да погледнеш в очите недоверието си към мъжете и да му кажеш да се разкара. Ще би трябвало да се улавяш всякога, когато почувстваш, че тялото или сърцето ти се затваря. И тогава ще би трябвало да работиш, с цел да ги отвориш. Ще би трябвало да освободиш яростта, скръбта и болката, която държиш към него. Ще би трябвало да се смекчиш в едно отворено сърце, изцяло доверчиво пространство, с цел да може този умишлен мъж да те води до места, на които в никакъв случай не би желала и не би могла да отидеш сама.

Има причина да желаеш умишлен мъж. Сърцето и душата ти знаят какво е допустимо. Но би трябвало да си подготвена да си свършиш работата, с цел да стигнеш до там. Това не е въздушно приказно премеждие, на което можеш да налетиш по пътя си и не е за слаби сърца. Говорейки с ангелите, няма да стигнеш там. Отварянето на третото ти око няма да те води там. Плъзгането по повърхността и танцуването към истината за това коя си, няма да те закарат там.

Познаването на себе си ще те заведе там! Знаейки, виждайки, отваряйки и приемайки всеки аспект от себе си, ще стигнеш там. Пускането от стените към сърцето ти, утробата, твоята йони и всяка друга част от тялото ти ще те води там. Прошката към всеки мъж, който в миналото е постъпвал зле с теб в този живот и във всеки различен живот, който си живяла, ще те води до там.

Прощавайки на себе си, ще стигнеш там. Има два метода да направиш това:

= Вършиш работата си сама. Отваряш, освобождаваш, изцеляваш, стигаш до цялостна самотност и по-късно срещаш умишлен мъж, който е на същото равнище, на което си и ти.

= Вие го вършиме дружно, с мъжа, който те среща там, където си сега. Развивате се дружно. Той става умишлен, ти ставаш обич.

Ето какво е правилно: постоянно привличаш и вдъхновяваш човек, който е толкоз надълбоко зает с отварянето за любовта, колкото си и ти, тъкмо в този момент, което значи, че мъжът ще бъде съзнателен и присъстващ в същата степен, в която ти интензивно излъчваш любовта си и разрешаваш на силата на самия Живот да се върти през съществото ти.

Ако копнееш за съзнателен мъж, иди при него ти! Но не очаквай той да попадне в скута ти. Няма да го направи. Това е срещу всеки натурален закон, който съществува.

Свърши си работата с човек, който те среща там където си в този момент

или работи сама до момента в който индивидът, който ще те срещне, се появи.

Всичко останало е просто прелестно пожелателно мислене и приказки.

Sabrina Lynn

http://rewildingforwomen.com/conscious-man/

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР