И се радвам, и плача. Имало Господ!, заяви майката на

...
И се радвам, и плача. Имало Господ!, заяви майката на
Коментари Харесай

Майката на убития Митко за ареста на Рангел: Имало Господ! И се радвам, и плача!

" И се веселя, и рева. Имало Господ! ", съобщи майката на убития Митко от Цалапица - Атанаска Бакалова, незабавно откакто научи, че заподозреният за убийството на сина ѝ Рангел Бизюрев е хванат.

 

" Молихме се Рангел да бъде хванат. Надявам се да каже нещо, да признае, в случай че е отговорен ", сподели тя пред " Марица ". 

 

Малко преди брифинга в Пловдив днес Атанаска Бакалова се е срещнала с представители на прокуратурата и на Министерство на вътрешните работи. 

 

" Нищо на мен не ми споделиха. Само, че е хванат и в какъв брой часа. Четири месеца това беше доста тежко за нас. Митко не можем да го върнем, само че до дъно ще настояваме за присъда ", добави почернената майка. 

 

Тя счита, че след развоя на събитията е наложително да се промени обвиняването на близнаците Валентин и Борислав Динкови, които бяха арестувани за укривателство.  Според нея би трябвало да се приключи делото за укривателство против тях и да стартира ново - за съучастничество. 

 

" Разминават им се версиите, показанията. Не знам до каква степен може да им се има вяра ", разяснява Бакалова. 

 

При срещата ѝ с проверяващите ѝ е била показана фотография на арестувания Рангел.

 

" Видях го. Много е напълнял, очевидно е сносно гледан там. Много са му помагали. Няма по какъв начин човек без пари да стигне от Германия до Дания ", разяснява още почернената майка. 

 

Тя добави, че в петък, за когато е планувано разпоредително съвещание по делото за близнаците в Районния съд в Пловдив, ще участва дружно с поданици на Цалапица. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР