И съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков се включи в общия

...
И съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков се включи в общия
Коментари Харесай

Киро пищи от ужас в НС, скочи да защитава Руди Гела: За нас този Гешев е една бухалка!

И съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков се включи в общия хор да пази сътрудника си Радостин Василев. По-рано през днешния ден Софийска градска прокуратура е изпратила предложение основният прокурор на България Иван Гешев да изиска от Народното събрание да смъкна имунитета на Радостин Василев. Причината е следствие против някогашния състезателен министър за практикуване на напън върху някогашната депутатка от „ ИТН Христинка Иванова.
Това се случи, откакто Слави Трифонов изтегли партията си от ръководещата коалиция по време на кабинета „ Петков “, а Василев пристана на „ Промяната “ и разцепи Има Такъв Народ.
След като стана ясно, че в идващите дни Гешев публично ще изиска събаряне на имунитета на Радостин Василев, Кирил Петков скочи да го пази.
Пред ПИК той разгласи: „ Както знаете, ние на този основен прокурор нямаме безусловно никакво доверие. За нас той е една бухалка. “
Репортер на медията попита Кирил Петков и дали ще му е самотно в Народното събрание без Лена Бориславова. Той не пожела да отговори, вместо това напусна постройката на Народното събрание дружно с новата си фаворитка – сътрудничката му Виктория, с която в последно време е неразлъчен.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР