И просто ей така... продължава и обещава още вълнуващи истории

...
И просто ей така... продължава и обещава още вълнуващи истории
Коментари Харесай

“И просто ей така…” започват снимките на втори сезон

" И просто ей по този начин... " продължава и дава обещание още вълнуващи истории за обичаните ни героини от “Сексът и градът ”.
Още през март 2022 година HBO Max разгласи, че ще има втори сезон на " И просто ей по този начин... ". Оттогава почитателите с неспокойствие чакат актуализация. Особено откакто актрисите Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис в предишното старателно съобщаваха за фотосите в профилите си в обществените мрежи, само че и мъжете в сериала нееднократно са предоставяли информация зад кулисите. А в този момент към този момент сигурно знаем, че…
   View this post on Instagram

 
Снимките са почнали
Най-накрая вторият сезон на " И просто ей по този начин... " се трансформира в действителност. Актрисата Сара Джесика Паркър към този момент разгласи началото на фотосите в профила си в Инстаграм. Еван Хандлър, който играе Хари, също разгласява фотоси от студиото " Силвъркъп " в Ню Йорк.
   View this post on Instagram

За в този момент нямаме информация за това по кое време новият сезон ще излезе, само че чакаме с неспокойствие да разберем какво са ни подготвили Кари и компания.
   View this post on Instagram
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР