И през юли Yettel предлага специални намаления за редица аксесоари.

...
И през юли Yettel предлага специални намаления за редица аксесоари.
Коментари Харесай

Yettel с до 25% отстъпка и през юли на богата селекция аксесоари за всяко „трябва ми“

И през юли Yettel предлага специфични понижения за редица аксесоари. Те могат да бъдат открити както онлайн, по този начин и в магазините на мобилния оператор до привършване на наличните количества. Така за следващ път с изключение на многото забавни смарт телефон оферти и умни артикули, телекомът предлага понижение с до 25% на редица потребни аксесоари за всяко „ би трябвало ми “ на своите клиенти, без те да бъдат ангажирани с покупка на друго устройство или сключване на контракт.

До края на юли всички притежатели на смарт телефони от серията Galaxy S22 на Samsung могат да получат 20% отстъпка от истински калъфчета за своите апарати. Сред богатото многообразие от защитни аксесоари са оферти с външен тип за всеки усет. Клиентите могат да избират от редица силиконови калъфи, такива, които разрешават на смарт телефоните да стоят изправени, за по-лесен достъп до мултимедийно наличие, семплите Clear разновидности, както и премиум продуктите, направени от кожа. Цените на аксесоарите варират от 23.99 лева до 63.99 лева

С 20% понижение този месец може да бъде закупен и висококачественият кабел ttec USB-C към Lightning за притежателите на Apple устройства. С дължина от 150 см, този модел дава в същото време и опция за трансфер на данни до 480 Mbps. До края на месеца цената му е 24.79 лева

Друг забавен модел, който може да бъде закупен през юли, е стойката с безжично зареждане CELLY , която върви в комплект с кабел Type-C. Отстъпката при нея е 20%, а цената ѝ сега е 39.99 лева Моделът е с тънко покритие от изкуствена кожа и предлага безжично зареждане до 10W. Стойката е доста компактна и е подобаваща даже за потребление при пътешестване със своя лек и сгъваем дизайн, чиято дебелина е единствено 0.5 см.

С 20% е понижен и един доста потребен аксесоар на Samsung, гарантиращ зареждането, сигурността и чистотата на мобилният телефон - SAMSUNG UV стерилизаторът с безжично зареждане . Докато е в него, апаратът бива измит от 99% от бактериите, които е събрал, за 10 минути. Цената на аксесоара сега е 47.99 лева Продуктът е съчетаем с всички смарт телефони, чиято дължина е до 19 см и дебелина до 3 см. Аксесоарът за дезинфекция обаче може да се употребява за всички предмети, които се побират в него, като Bluetooth слушалки, очила, часовник, четка за зъби, бижута, ключове и други.

Слушалките CELLY UP500 3.5 mm този месец са понижени с 25% и могат да бъдат закупени онлайн или от магазините на Yettel единствено за 14.24 лева Аксесоарът е извънредно благонадежден, доста лек и комфортен. Теглото му е единствено 11 грама, а свързването е със общоприет жак от 3.5 mm. Моделът е екипиран с вграден микрофон и бутон за отговор и се предлага в черно, бяло, синьо и алено.

Повече информация за всички налични устройства и.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР