И през днешният ден имаше протести в страната. Скандиранията и

...
И през днешният ден имаше протести в страната. Скандиранията и
Коментари Харесай

Протести и блокиране на движение в няколко града в страната

И през днешният ден имаше митинги в страната. Скандиранията и блокираното придвижване се трансфораха в израз на гражданското неодобрение. Вътрешният министър Младен Маринов разяснява, че по отношение на митингите - на органите на реда по места е разпоредено да не позволяват затваряне на пътища. В Перник, протестиращи се събраха в кв. " Изток ".


Те се оповестиха срещу идното нарастване на " Гражданска отговорност " и против високите цени на горивата. Автомагистрала " Люлин " и придвижването на входа на Перник бяха блокирани.

Поредна вечер на митинги и блокирани кръстовища във Варна против високите цени на горивата, само че и със обществени претенции за по-високи приходи. Към протестиращите се причислиха и представители в мотоклубове от града.
 Пуснато е придвижването през пътния възел Пуснато е придвижването през пътния възел "Даскалово " и по автомагистрала "Люлин "
Пуснато е придвижването през пътния възел "Даскалово " и по автомагистрала "Люлин ".

Мирно мина митингът в Добрич. За малко беше блокирано придвижването по един от главните булеварди, защото протестиращите прекосяваха непрестанно по пешеходните пътеки.

В София - следващ ден на митингите на майките на деца с увреждания пред Министерския съвет за оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Протестиращите направиха шествие до постройката на НФСБ. През деня митинг на майки имаше и в Силистра.
 Протестиращи затвориха автомагистрала Протестиращи затвориха автомагистрала "Люлин " при пътен възел "Даскалово "
С възгласи "Много сме, мощни сме " към 300 протестиращи блокираха автомагистрала "Люлин " директно след пътен възел "Даскалово ".
 Пореден ден на митинг на майките на деца с увреждания Пореден ден на митинг на майките на деца с увреждания
Пореден ден на митинг на майките на деца с увреждания. И довечера те се събират пред Министерски съвет с искане за оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Оча...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР