И Пиерпаоло Пичоли се отдели от календара на Седмицата на

...
И Пиерпаоло Пичоли се отдели от календара на Седмицата на
Коментари Харесай

Между модата и изкуството с Valentino във Венеция

И Пиерпаоло Пичоли се отдели от календара на Седмицата на висшата мода в Париж, с цел да покаже своята haute couture сбирка за в приказна. Той неслучайно избира за локация музейния комплекс Арсенал, в който се показват голям брой изложи и спектакли. Освен това стилната къща сплоти напъните си в Венецианското биенале, като поддържа 49-ия Международен сценичен фестивал, който се организира там при започване на юли.

Освен това за следващ път Пичоли демонстрира по какъв начин модата и изкуството могат да вървят ръка за ръка и за сбирката Des Ateliers си сътрудничи с 16 млади актьори, с които демонстрират майсторските изработки, които се основават в ателиетата на италианската фешън къща. А всеки един тоалет е същинска приятност за окото – от големите бални рокли до шапките от пера, основани от Филип Трейси, в композиция с всички тези ярки цветове, които се отразяваха във водите на Венеция.
               

За да укрепи тази игра на тонове, моли всички присъстващи посетители да бъдат облечени в бяло. Красивата приказка, която изобретателният шеф на Valentino описа, беше подсилена от въздействащия глас на певицата Cosima, с цел да се получи едно прочувствено шоу, което ни сподели, че висшата мода е тъкмо там, където би трябвало да бъде – в сърцето на дизайнерите.



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР