И от Народния театър изразизиха съболезнования за смъртта на Милен

...
И от Народния театър изразизиха съболезнования за смъртта на Милен
Коментари Харесай

Народният театър: Светъл път, Милене!

И от Народния спектакъл изразизиха съболезнования за гибелта на Милен Цветков.

Журналистът почина, откакто бе ударен от джип, каран от 22-годишен дрогиран лидер. Цветков изчаквал на червен светофар, когато го връхлетял младежът. Това се случи навръх Великден.

"На един от най-светлите християнски празници – Възкресение Христово, ни напусна Милен Цветков. Напусна ни неуместно, ненадейно, трагично в деня, в който празнувахме успеха на Живота над Смъртта... В деня, в който след дни на разцепление, ненавист, боязън за бъдещето, трябваше да се обединим в името на Вярата ", се споделя в известието на Народния спектакъл.

"Няма по какъв начин и не трябва ние, театралите, като хора, призвани да бъдат пътеводна светлина в душите и мислите на обществото, да останем безучастни към едно толкоз разтърсващо събитие. Няма по какъв начин и не трябва да не се присъединим към тъгата на хилядите другари и фенове на Милен Цветков, към бездната от празнина, която в този момент е обхванала сърцата на най-близките му хора ", означават още оттова.

Върховна прокуратура подхваща злополуката, при която почина Милен Цветков

В съболезнователния адрес от Народния спектакъл подсещам какъв брой значимо е да ценим всеки човек, до момента в който той е жив. И считат, че в тъмнината има лъч светлина. Отбелязват гибелта на Милен Цветков като урок, от който би трябвало да се вземе поука.

"Винаги има ръка, подадена, с цел да ни преведе през мрака, само че не и преди да сме научили уроците си. Красивата пеперуда минава през страдания и болки, преди да се трансформира в такава, може би, с цел да оцени хубостта по-късно ", открояват от театъра.

Експерт: В България хората си мислят, че са безнаказани

"Светъл път, Милене, и благодарим за уроците! Целият екип на Народния спектакъл „ Иван Вазов” изрича откровени съболезнования на околните, сътрудниците и приятелите на Милен Цветков ", се споделя още в обявата, качена на формалната страница във фейсбук.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР