... И няма да повярвате, но има соло на китара

...
... И няма да повярвате, но има соло на китара
Коментари Харесай

Metallica с близо 9 минутна песен - титулна за новия албум

... И няма да повярвате, само че има соло на китара с уа-уа педал. Това беше смешка - то постоянно има!

Metallica пусна титулното парче от чакания си 12-и албум - 72 Seasons. Осем минути и 30 и-няколкосекундният епос наподобява на Master of Puppets... единствено по това, че е 8 минути и 30 и няколко секунди.



Шегуваме се, несъмнено - парчето по никакъв начин не е неприятно. А и кои сме ние, че да дефинираме. Две милиона преглеждания единствено в формалния канал за ден и нещо приказват задоволително.

Както нормално, това е " найсетата " поръчка, че бандата се връща към корените от Kill` em All (такива слушаме още от St Anger насам). Всъщност тогава нямаше първокласни видеоклипове (всъщност нямаше никакви - чак до One), а " гневните " момчета не бяха мулти-мулти милионери. Сега всичко това е променено.

Това е най-бързата ария от всички, които чухме до момента от бъдещата тава, след Lux Æterna, Screaming Suicide и If Darkness Had a Son, отбелязва 

А от кое място идва заглавието? Джеймс Хетфийлд споделя:

" 72 Seasons дойде от една книга, която четох за детството и по какъв начин да решиш проблемите в него към този момент като възрастен. 72 сезона на процедура са първите 18 години от живота ти. Как да се развиеш и да растеш, и да съзряваш, и да развиваш свои хрумвания и еднаквост след тези първи 72 сезона?

Някои неща са по-трудни от други – не можеш да промениш предишното, с цел да не видиш някои неща – те остават вечно с теб, а други неща можеш да върнеш като лента и да презапишеш от горната страна нови събития от живота си. Ето това ми е забавно – по какъв начин да адресираш тези обстановки като зрял възрастен.

Доста мрак има и в живота ми, и в кариерата ни, и в неща, които са ни се случили, Но това постоянно да имаш чувството за вяра, за това, че в края на тунела ще има светлина, която да разпръсне мрака… Без мрак няма светлина и способността да се концентрираш повече върху светлата страна на живота, вместо върху всичко… което е било и какъв брой извънредно е то… А доста хубави неща се случват в живота – концентрирам се върху това и то ми оказва помощ да уравновесявам живота си.

Няма единствено едно универсално значение – всеки има свое чувство за вяра и светлина в живота си – явно моето нещо е музиката. Песента споделя съответно за събирането на хора на концерт и опцията да видиш насладата, живота и любовта, които произтичат от музиката и по какъв начин в това има подвигащото духа чувство за семейство и сходство “, споделя още Хетфийлд представен от рокрадиото.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР