И не забравяйте – Времето е в нас и ние

...
И не забравяйте – Времето е в нас и ние
Коментари Харесай

10-метров стенопис на Васил Левски украси двора на едноименното основно училище в село Шумата

„ И не забравяйте – Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме “. Тези паметни думи, изречени от Васил Левски, дружно с неговия портрет, са изрисувани на 10-метрова стена на постройка в двора на учебното заведение в севлиевското село Шумата.

Проектът, изпълнен от Мария Матовска и Иван Монев, е следващата осъществена фантазия на екипа на учебното заведение, който е горделив с увековечения облик на своя патрон.

Кметът доктор Иван Иванов преряза лентата по време на формалната гала по откриването на стенописа и поздрави всички присъстващи. Учебното заведение получи заслужени възторженостти за триумфите си във връзка с обгръщане на учениците в образователния развой. Като едно от сполучливите учебни заведения в Севлиевска община ОУ „ Васил Левски “ в село Шумата бе определено за хазаин по националната стратегия „ Заедно за всяко дете “ 2022 година, напомни кметът и благодари за споделените отлични резултати.

Д-р Иванов поздрави учителския колектив за напъните и професионализма им при образованието на учениците. Добрите практики бяха презентирани след церемонията в една от класните стаи пред специалисти и педагози.

На церемонията участваха още регионалният шеф на Габрово Кристина Сидорова, Георги Маринов от РИО - Габрово и шефовете на всички учебни заведения в общината.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР