Българският артист - ди джей и продуцент Diass, записа епизод

...
Българският артист - ди джей и продуцент Diass, записа епизод
Коментари Харесай

Diass засне „SACRED SECRET” - Epizode 3 на „Баба Вида”

Българският актьор - ди джей и продуцент Diass, записа епизод 3 на своята музикално-културна идея за събития „ SACRED SECRET ” на именитата цитадела Баба Видав град Видин.

Община Видин и „ Ивент Мастърс ” поддържаха концепцията за реализирането на плана и са главен сътрудник на музикалния лейбъл „ DJ UNIVERSE “ за реализирането на продукцията.

„ SACRED SECRET ” е музикално-културна идея за събития за разпространение на България и нейните единствени по рода си естествени местности и културно-исторически монументи.

Музикалното събитие мина под формата на диджей-сет онлайн на известния български DJ и продуцент Diass, като стиловата устременост бе мелодична електронна музика с преобладаващи етно претекстове и вокали.

Изпълнението безаписано с 4 професионални камери от разнообразни гледни точки -1камера в придвижване и 1дрон, който снима протичащото се от небе и прихвана в мащаб величествеността на Баба Вида. Времетраенето на видеопродукцията е към 70 минути. След обработка и разбъркване на сета, видеоклипътще се употребява за промотиране както на значимата историческа локация на град Видин, по този начин и на творчеството на Diass. Готовият видео сет ще се разпространява в интернет пространството на страниците на Община Видин и Diass.

„ Като хора, които обичат и ценят своята страна, носят в сърцето си историята ни и желаят да разпространяват всичко красиво и българско, желаеме сърдечно да благодарим на нашите сътрудници - Община Видин в лицето на кмета доктор Цветан Ценков, на Регионален Исторически Музей Видин, както и на всички от екипа, осъществилтрети епизод на „ Sacred Secret ” - Крепост „ Баба Вида ” в градВидин ”,изказаха своята признателност DJ Diass и Теди Джорджо.

Благодарим ви за поддръжката!

С почитание,

„ ДИ ДЖЕЙ ЮНИВЪРС ” ЕООД

Пламен Василев (Diass)- Sacred Secret

Тодор Георгиев (DJ Теди Джорджо) -Президент на DJ UNIVERSE, продуцент на DJ Diass

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР