и не успяха да се победят и завършиха наравно 0:0

...
и не успяха да се победят и завършиха наравно 0:0
Коментари Харесай

Реал Сосиедад се изравни с Барса след точка срещу Валенсия

и не съумяха да се победят и приключиха наедно 0:0 в мач от 23-ия кръг на. Двата отбора имаха своите шансове за попадения, само че по този начин и не съумяха да си отбележат. Сериозна заслуга за това имаха и двамата вратари Гиори Мамардашвили и. Това бе и четвърти следващ мач, който приключва без победител сред тези два отбора на “Местая ”. За Валенсия на терена от първата минута стартираха новите попълнения Браян Хил и

Двата отбора си размениха по-едно по-сериозно състояние през първата част - първо Робин Льо Норман не съумя да откри мрежата след центриране от фал в 6-ата минута, а пет минути преди края Макси Гомес искаше да бъде отсъдена дузпа в интерес на прилепите.

Реал Сосиедад въпреки всичко доближи до попадение в 58-ата минута, само че то бе отменоно заради засада. В 65-ата минута Браян Хил изведе Макси Гомес превъзходно самичък против Алекс Ремимро, само че нападателят стреля в крайници на стража. Именно пристигналият чартърен от Тотнъм също можеше да се разпише, само че и неговия опит бе отразен от Алекс Ремиро няколко минути преди края.

С тази точка Реал Сосиедад е на 6-о място с еднакъв брой точки с Барселона - по 35, а Валенсия е на 11-о с 30 точки след 23 изиграни мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР