И на далечния остров Мадейра усетиха темперамента, който носи със

...
И на далечния остров Мадейра усетиха темперамента, който носи със
Коментари Харесай

Фенове на Ботев вдигнаха на крак летище Кристиано Роналдо

И на далечния остров Мадейра усетиха темперамента, който носи със себе си публиката на Ботев Пловдив. Българският отбор дойде в родното място на Кристиано Роналдо за утрешния реванш с локалния Маритимо. Първата среща в Бургас приключи 0:0. 

Уникална атмосфера сътвориха правилните почитатели на Ботев в самолета на път за остров Мадейра, съобщи редакторът в sporta.bg Стефан Марков, който ни даде и видеото.



 Бултрасите са 60 (по-рано през Чехия и Испания на острова дохвърчаха други 80 запалянковци) и почтително си заплатиха по 490 евро, с цел да летят дружно с играчите и шефовете на клуба до португалския остров.

Привържениците на Ботев не се стърпяха и по време на 5-часовия полет постоянно пееха песни, с които към този момент са огласявали всички игрища в България, а към този момент и много из Европа. Сега и самолетът на властта от Авиоотряд 28 стана сцена на техните възгласи. Пя даже президентът на Ботев - Ангел Палийски.



При кацането на летище " Кристиано Роналдо " жълто-черното шоу продължи с цялостна мощ. Феновете безусловно подвигнаха на крайник чиновниците на аеропорта с мощни викания и хореография.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР