И милиардерите филантропи също съкращават - това е изводът от

...
И милиардерите филантропи също съкращават - това е изводът от
Коментари Харесай

Фондацията на Сорос съкращава 40% от персонала си

И милиардерите филантропи също редуцират - това е изводът от скорошните събития в световната фондация " Отворено общество ", учредена от Джордж Сорос. Само месец, откакто управлението беше поето от най-младия му наследник Александър, организацията разгласи, че ще освободи минимум 40% от чиновниците си по света, написа онлайн изданието на CNN.

Контекст : След като натрупва положение с поредност от сполучливи вложения, Сорос-старши стартира да поддържа разнообразни демократични и прогресивни дела по света. От 1984 година досега той е дарил на " Отворено общество " към 32 милиарда $.

Фондацията дефинира себе си като " най-големият частен донор на самостоятелни организации, които работят за правораздаване, демократично ръководство и човешки права ".
 Александър Сорос е наследникът на империя за $25 милиарда
Това е наследникът на империята " Сорос "

Той ще поеме контрола над фондацията на татко си Джордж Сорос, както и над активи за 25 милиарда $

Противниците на Сорос от консервативния набор настояват, че " Отворено общество " е инструмент за политическо въздействие.

Детайли : В публична позиция, подписана от Александър Сорос и президента на фондацията Марк Малох-Браун, се показва, че предстоят " обилни промени " в модела на работа.
 Инвестицията, която Джордж Сорос дефинира като
Инвестицията, която Джордж Сорос дефинира като " трагична неточност "

Финансистът с следващ изострен коментар за правенето на бизнес в Китай

" Чрез този нов модел Бордът на " Отворено общество " цели да трансформира дейностите в световната мрежа за организацията да стане по-гъвкава и способна да надгражда върху предходните си достижения и да реагира на незабавните и нововъзникващи провокации ", пишат още двамата.

Пред CNN от " Отворено общество " прецизират, че вследствие на " тежки решения " минимум 40% от към 800-те чиновници на фондацията по света ще бъдат освободени.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР