И Левски, и Балкан ще трябва да минат през четвъртфинални

...
И Левски, и Балкан ще трябва да минат през четвъртфинални
Коментари Харесай

Левски ще трябва да мине през четвъртфиналите в Балканската лига

И Левски, и Балкан ще би трябвало да минат през четвъртфинални плейофи, с цел да се класират за Финалната четворка на Балканската лига по баскетбол за мъже. В група „ С “, където е отборът на Левски, израелският Апоел Галил Елион си обезпечи първото място и надлежно непосредствено класиране за полуфиналите след триумф над косовски Сигал Прищина с 95:84. Апоел Галил Елион е водач с 4 победи и 2 загуби, като е неосъществим от останалите тимове, против които има преимущество.

В четвъртък, 7 април, тимът на Левски приема Сигал Пришина от 17.30 часа в зала „ Триадица “ в София. Двата състава са с по 3 победи и 2 провали, и не престават сигурно на четвъртфиналите, само че ще дефинират кой ще приключи втори и кой – трети в групата.

Отборът на Балкан пък посреща ТФТ Скопие от Република Северна Македония в петък, 8 април, в последния си мач от група „ D “, където първото място държи различен израелски тим Ирони Нахария с баланс 5-1. Двубоят в Ботевград е от 16 часа, като след него ще бъде завършено крайното класиране в групата. Засега Балкан е трети с 3 победи и 2 загуби, а вторият Макаби Хайфа е с актив 3-3.

На четвъртфиналтите плейофи в Балканската лига ще се срещнат вторият отбор от група „ С “ с третия от група „ D “ и третият от група „ С “ против втория състав от група „ D “. Отборите ще играят по два мача на разменено посещение, с цел да дефинират вторите два участника във Финалната четворка на интернационалния шампионат.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР