И лаконично повтори казаното вчера от съпредседателя на ПП Кирил

...
И лаконично повтори казаното вчера от съпредседателя на ПП Кирил
Коментари Харесай

Борисов: Колкото по-бързо забравим вчерашната среща с ПП-ДБ, по-добре

И сбито повтори казаното през вчерашния ден от съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков за регулярните срещи на лидерско равнище. " Разбрахме се, че ще се срещнем във вторник ", съобщи и Борисов.

" Лидерските срещи са лидерски, а когато се събират по 10-15 индивида вътре, става говорилня и нищо не се взема решение. След изговореното нощес, аз останах доста заинтригуван, тъй като два часа говорихме по какъв начин да създадем държавното управление по-добре. През тези години даваха ли пари за учебни заведения, детски градини, продължението на дъгата? Сега малко още веднъж се измества тематиката ", добави той, визирайки представянето на номинациите за София на локалните избори от страна на ПП-ДБ.

И вметна, че желанието на ГЕРБ-СДС е било да приказват за държавните регулатори.

" Донякъде не е неприятно, че ще има такива срещи, тъй като може да се гледат точките в Министерски съвет и законодателната стратегия ", разяснява той, само че също по този начин акцентира, че по време на гласуването за отчисленията от държавните компании, включително за БЕХ, Мария Габриел се е въздържала, само че все пак държавното управление е приело решението.

Борисов сподели още, че не желае да вади неща от кухнята на срещата, само че заключи единствено по някои тематики, за които са говорили.

" Асен Василев пристигна, пи кафе и отиде на среща с украинската посланичка. Нито тематика по управническа стратегия, тъй като бюджетът е отражение на управническата стратегия. Нито тематика, обвързвана с Украйна, пакетите с военна помощ. Нищо от това, което обществото чака. И несъмнено - наводненията. Какви ограничения, какъв брой пари, до каква степен са стигнали комисиите, по кое време хората в Северозапада ще видят резултати по дейностите на държавното управление. По нито една тематика не се приказва ", сподели той.

Борисов сподели, че не обича да изнася неща от кухнята, само че и той осъди държанието на " Възраждане ".

" Категорично съдя тяхното държание с експанзията, инакомислещите, провокациите и езика на омразата. Тези, които ги поддържат, са български жители и всеки може да реши дали да ги поддържа повече. Но тематиката ГЕРБ- " Възраждане " не съществува и ние сме срещу това, което се случва във Варна, в София, изключително експанзията, побоищата ", разяснява той във връзка почналата инспекция за експанзията на водача на " Възраждане " след конференцията на държавното управление, което се възмути от заканите за принуждение и прикани за ограничения против партията и водача й Костадин Костадинов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР