И евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев се възмути от случката

...
И евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев се възмути от случката
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: Всички искаме демокрация, но не и чрез агресия и блокади

И евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев се възмути от случката край палатките на Орлов мост, където протестиращият Петко Кърджилов имаше физически спор с стара дама.

"Всички желаеме народна власт, съблюдаване на разпоредбите, господство на закона, почтени избори, правдивост и честност. Това обаче не е пътят за постигането им - посредством тъпчене на разпоредбите, неуважение на правата на другите, експанзия и блокади, които са в интерес на друга геополитическа ориентировка. Диалог и толерантност е единственият либерален метод за излизане от създалата се обстановка ", разяснява Ковачев.

И добави:

"Между другото, за информация на младежите, България е с по-нисък стандарт на живот заради ужасяващото закъснение през десетилетията след 9-ти септември 1944 година. Пагубното завещание на комунистите, които в този момент потриват ръце още веднъж за власт, употребявайки гражданската сила на доста младежи, се преодолява постепенно и доста мъчно ".

Провокация на Орлов мост! Задържаха пиарът на Иванчева, протегнал ръка на жена с патерица

Продължават опитите на Столична дирекция на вътрешните работи да се опитат да разубедят протестиращите да махнат палатките си от булеварда и да освободят придвижването. Заради блокадите придвижването се пренасочва, изменен е и графикът на градския превоз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР