И допълни: промените в Конституцията са некадърни. където каза надявам

...
И допълни: промените в Конституцията са некадърни. където каза надявам
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Всички мераклии за премиер май са на ГЕРБ

И добави: " измененията в Конституцията са некадърни. където сподели " уповавам се, че президентът е виновен човек и че няма да вкара страната в рецесия... Тя Конституцията би трябвало да е по този начин направена, че да няма опция някой да НЕ или ДА вкарва страната в рецесия. В остарялата и естествена Конституция подобен проблем нямаше. Сега поради една недомислица, нелепост и боязън в ПП-ДБ получаваме това и не знам какво ще се получи ".

 

Според него по проблема с последните промени е сезиран съдът, който би трябвало " най-накрая " да се събере и да каже дали поправките не са противоконституционни. „ Ако съдът реши, че няма проблем, ние бихме потърсили ново конституционно болшинство, което да оправи най-големите нелепости във към този момент поправената Конституция. Вижте това е стандарт за " Демократична България ". Христо Иванов, като министър при Бойко Борисов, направи някаква правосъдна промяна, която идващите години пробва да поправи. В този парламент направи нова промяна, която още веднъж не работи. Направиха промени в Конституцията, които сигурно ще имат потребност от спомагателни промени. Просто това им е потенциалът ”, разяснява още Йорданов.

 

На въпрос с кого биха търсили болшинство в идващия парламент, Йорданов: " Партиите ще има друга тежест. ПП-ДБ ще изгубят доста. ".

 

Във връзка с думите на Борисов, че мераклии за длъжностен министър председател постоянно ще се намерят, Йорданов съобщи, че " от по този начин показаните мераклии всички май са на ГЕРБ ".  " И за това нещо би трябвало да благодарим на Христо Иванов и на " Продължаваме промяната ", които драпаха да вършат конституционни промени ".

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР