И докато от йорданския кралски двор идват изненадващи новини за

...
И докато от йорданския кралски двор идват изненадващи новини за
Коментари Харесай

Хари и Меган - отново пренебрегнати

И до момента в който от йорданския кралски двор идват изненадващи вести за женитба, членове на английския потвърдиха новината за кръщене. Разбира се, че става дума за принц Хари и Меган Маркъл, и кръщенето на дъщеричката им.

Кръщенето на едногодишната Лилибет-Даяна се е състояло на 3 март в дома на фамилията в Калифорния в стеснен кръг. " Потвърждавам, че принцеса Лилибет-Даяна беше кръстена на 3 март от архиепископа на Лос Анджелис преподобния Джон Тейлър ", споделя представител на Хари и Меган пред People.

Според различен източник на изданието, херцозите на Съсекс са поканили крал Чарлз и кралицата-консорт Камила, както и принц Уилям с Кейт Мидълтън на събитието, само че те не са участвали.

Майката на Меган Маркъл Дория Рагланд обаче е била там, а кръстник на дребната Лилибет е близкият другар на Меган, режисьорът и сценарист Тайлър Пери. Пери е дошъл в Монтесито с 10-членен госпъл хор.
 Снимка 607734
Източник: GettyImages

Лилибет-Даяна Маунтбатън-Уиндзор и по-големият й брат - тригодишният Арчи Маунтбатън-Уиндзор, автоматизирано станаха принц и принцеса след възкачването на дядо им Чарлз на престола. Тази смяна обаче към момента не е отразена на  на кралското семейство, където те са просто " господин " и " девойка ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР