И до края на деня ще се задържи предимно слънчево.

...
И до края на деня ще се задържи предимно слънчево.
Коментари Харесай

Докога ще остане слънчево?

И до края на деня ще се задържи най-вече слънчево. Ще има и краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни над източните региони, само че ще се задържи съвсем без дъжд. Ще духа слаб до сдържан източен вятър.

Максималните температури ще са сред 23° и 28°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево, единствено с краткотрайни нараствания на облачността в часовете до обяд. Ще духа най-вече сдържан вятър от изток-североизток.

И над планините ще остане най-вече слънчево. Ще има единствено краткотрайни нараствания на облачността, основно в масивите на Южна България.

В планините ще духа най-вече слаб до сдържан североизточен вятър.

В по-голямата част на Европа температурите тези дни ще бъдат доста високи за втората половина на месец септември. На Британските острови предстоят няколко доста ветровити дни.

В България и на следващия ден времето ще бъде най-вече слънчево. След обяд над планинските региони ще се развива незначителна купеста облачност. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан, вятър от изток-североизток.
Утре рано сутринта стойностите ще бъдат сред 8° и 13°. Следобед температурите ще доближат 24° - 29°.

Предимно слънчево ще се задържи и през идващите дни. В края на седмицата ще стартира смяна на времето.

В четвъртък и петък времето ще бъде най-вече слънчево. Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред 8° и 13°, а оптималните – сред 24° и 29°.

В събота над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време. Вятърът ще се ориентира от югозапад, температурите ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 25° и 30°. Ще се появи висока облачност.

През нощта против неделя и в неделя вятърът ще се ориентира от северозапад, в Източна България от североизток, ще се усили и с него ще стартира да нахлува студен въздух. Облачността ще се усили и тук-там от запад на изток ще има превалявания от дъжд, в обособени региони и гръмотевична активност.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР