И до днес експерти и обикновени хора спорят дали американците

...
И до днес експерти и обикновени хора спорят дали американците
Коментари Харесай

Появиха се нови доказателства, че американците не са били на Луната СНИМКИ

И до през днешния ден специалисти и елементарни хора спорят дали американците в действителност са били на Луната. Независими откриватели излагат голям брой доста разнообразни хипотези, чието пояснение се появява единствено с течение на времето.

Сега консуматори в интернет са решили да прегледат по-подробно тези изображения на лунната повърхнина, получени от американците, оповестяват международните издания.

В интернет те интензивно разискват избрана странна детайлност, видяна на фотоси на лунната повърхнина. Снимките са направени по друго време и от разнообразни страни. Потребителите са сигурни, че американците в действителност не са се приземили на Луната и заблуждават всички.

Независим откривател, който е регистриран под прякора Photo-vlad, е анализирал фотосите, направени от Съюз на съветските социалистически републики, Съединени американски щати и Китай и открива забележима разлика сред тях. Според него, в случай че човек се вгледа деликатно в фотосите, предоставени от американците, то ще забележи, че почвата на повърхността на Луната е сива на цвят и доста прилича цимент.

Преди време китайска сонда кацна на лунната повърхнина и даде първите фотоси. Почвата на фрагментите е кафеникава. Същият цвят на лунната повърхнина се среща и на фотосите, направени от Съюз на съветските социалистически републики.



След разбор на получените данни, откривателят стига до заключението, че американците не са кацали на повърхността на спътника и са създали фотографиите в някои от павилионите, построени на Земята. Или пък китайците може да са спуснали сондата си на друго място на Луната, което има кафеникава почва.



Друга разлика, която може да се види на фотосите на американците, е по какъв начин прахът се издига на повърхността. На изображенията от китайската сонда е видимо, че повърхността на спътника наподобява по-скоро като плътна кора.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР