и Джевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в

...
 и Джевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в
Коментари Харесай

Илхан Кючук: Делян Пеевски и Джевдет Чакъров ще работят заедно

" и Джевдет Чакъров  Джевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със ще работят  дружно като съпредедатели на ", това сподели европедутатът Илхан Кючук пред радио К2.

По думите на събеседника на медията по въпроса за водачеството на няма никаква конспирация, тъй като двамата ще работят дружно, както се споделя и в словото на почетния ръководител Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от.

" Идеята е да отговори на упованията в българското общество и в света ", сподели още Кючюк.

" Ние постоянно сме се съобразявали с темпоритъма на международните каузи и в този смисъл виждаме капацитета на това да имаме мощно водачество, което ще ни преведе през рецесиите! ", добави той.

" Силно значи постоянна политическа организация, която поглежда с почитание към предишното! Впрочем ние сме единствената партия, която не се срами от предишното си. Точно противоположното, гордеем се с достиженията си и гледаме с почитание на всичко, което се е случило в предишното. Но дружно с това имаме вярата, че новите генерации, осъвременената политика ще ни води към бъдещето! И всичко това е значимо за стабилността на България и даже за националната сигурност без да пресилвам, сподели още българският представител в Екологичен потенциал.

" Защото мощните, поредни, държавотворни позиции на основават условия за тежки промени. Освен че са изигравали значима роля за тежките избори, които е правила България, то и тежките промени изискват поддръжката на. Не е ненужно да се напомни конституционната промяна, ясната ни позиция за Шенген и еврозоната, интеграцията на страните от Балканите! “, безапелационен бе Кючюк.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР