и Арсенал не се победиха на митичния Анфийлд в първия

...
и Арсенал не се победиха на митичния Анфийлд в първия
Коментари Харесай

Феновете на Ливърпул бесни: "Невъзможен" пропуск ги лиши от успеха

и Арсенал не се победиха на митичния " Анфийлд " в първия мач от полуфиналния им конфликт за Купата на Лигата в Англия. Двата тима не си означиха попадения и приключиха при нулево тъждество, като цялата конспирация ще остане за реванша. Напомняме, че правилото за гол на непознат терен не важи и в този шампионат.
Разбира се, по-разочаровани от резултата в края на мача бяха мърсисайдци, защото бяха много по-близо до попадението в съпоставяне със своя противник. Те играха значително време и с човек повече, откакто Гранит Джака си изкара пряк червен картон.

Развитието можеше и да е друго, само че един от футболистите на Ливърпул се регистрира с пропуск, който сигурно е неприемлив за състезател от този отбор. Това не се хареса и на последователите на отбора, които изрекоха недоволството си в обществените мрежи.
Става въпрос за пропуск на Такуми Минамино. При центриране и интервенция на Рамсдейл топката се оказа на пътя на Минамино в наказателното поле, само че 26-годишният японец не съумя да уцели опразнената врата от непосредствена отдалеченост, пращайки топката доста, доста високо над вратата.
Можете да видите пропуща, който се случи секунди преди края на постоянното време, във видеото по-долу в материала. След дуела пък .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР