Хюстън Бъкетс няма никакво спиране. Серията на хасковлии от началото

...
Хюстън Бъкетс няма никакво спиране. Серията на хасковлии от началото
Коментари Харесай

Хюстън Бъкетс сломи пореден съперник

Хюстън Бъкетс няма никакво прекъсване. Серията на хасковлии от началото на сезона бе увеличена до седем следващи победи, откакто довечера отборът се наложи над Хобитите с 87:68 в дуел от седмия кръг на Четвърта дивизия на НАЛБ.

Така Бъкетс не престават еднолично да оглавяват краткотрайното класиране в дивизията, като салдото им към този момент сочи 7-0. Хобитите пък са на четвъртото място с актив от 4-3.

Окан Ангелов поведе колоната за спечелилите с 27 точки. Кристиан Михов добави дабъл-дабъл от 15 точки и 10 битки, а Васил Кешишев (12 борби) и Данаил Димитров нанизаха по 14 точки всеки.

Алекс Борисов бе най-резултатен за Хобитите с 32 точки, до момента в който Захари Стефанов се отличи с 27 точки и 7 битки.

Тимът на Мад Вайкингс удържа късния взлом на Бер-Хелла и постави завършек на отрицателната си серия от две следващи загуби в Четвърта дивизия. “Викингите ” победиха своя конкурент с крайното 62:60 в среща от седмия кръг на шампионата. Тимът означи единствено две точки в първата четвърт, само че по-късно навакса пасива си, стигна до двуцифрен актив и в последна сметка откри метод да удържи преднината си.

По този метод Мад Вайкингс излиза на осмата позиция в таблицата с актив от 3-3, до момента в който Бер-Хелла остава на 11-ото място с баланс от 2-4.

Стилиан Кръстев поведе колоната за Мад Вайкингс с 20 точки, 10 битки и 5 асистенции. Капитанът на отбора Галин Митов се разписа с 14 точки, а Мариян Григоров приключи с дабъл-дабъл от 13 точки и 12 битки за 19 минути на терена.

Антоан Антун бе над всички за Бер-Хелла с 19 точки и 8 битки. Станислав Стоилов пък се отличи с дабъл-дабъл от 18 точки и 17 овладени топки.

Снимка: НАЛБ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР