ХЮСТЪН (AP) — Кейс Кийнъм и нападението на Хюстън Тексас

...
ХЮСТЪН (AP) — Кейс Кийнъм и нападението на Хюстън Тексас
Коментари Харесай

Нападението на Хюстън се пръска със Си Джей Страуд при загуба с 36-22 от Браунс

ХЮСТЪН (AP) — Кейс Кийнъм и нападението на Хюстън Тексас не можаха да създадат нищо в неделя против Кливланд Браунс във втория им мач без звезден новобранец C.J. Stroud.

Keenum съумя да извърши единствено 62 ярда подавания и хвърли две прихващания, преди да бъде сменен от Davis Mills в края на загубата с 36-22. Страуд остава отвън играта, до момента в който се възвръща от мозъчно разтърсване, което получи на 10 декември.

„ Просто не направихме задоволително през днешния ден “, сподели Кийнъм. „ Получихме удари по задниците и това в никакъв случай не е занимателно. Не ми се беше случвало по този начин от известно време. “

След като завоюва с 19-16 продължения против Тенеси предходната седмица, Хюстън се бореше от началото в неделя и не означи гол в нахлуване до четвъртата четвърт.

„ Когато имахме позитивни игри, в последна сметка имахме негативна игра “, сподели треньорът ДеМеко Райънс. „ Просто изглеждаше, че не можем да излезем от пътя си. И когато продължавате да се самонаранявате, дузпите, които си причинявате сами, отр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР