Hyundai, Genesis и Kia ще откраднат светлината на прожекторите на

...
Hyundai, Genesis и Kia ще откраднат светлината на прожекторите на
Коментари Харесай

Hyundai, Genesis, Kia заемат централно място на автосалона в Ню Йорк

Hyundai, Genesis и Kia ще откраднат светлината на прожекторите на автомобилното ревю в Ню Йорк през 2024 година Nissan играе поддържаща роля. Международното автомобилно ревю в Ню Йорк в миналото е служило като ослепителна витрина за производителите на коли, с цел да дадат на своите първокласни портфолиа, модифицирани коли и нови концепции ярката светлина на Бродуей.

Но както на ревютата в Лос Анджелис, Детройт и Чикаго, присъединяване на производителите на коли понижа и светлините помръкнаха върху спектакъла, който в миналото привличаше вниманието на медиите, публиката, ВИП лицата от автомобилната промишленост и интернационалната преса.

Това, обаче не важи за марките на Hyundai Motor Group. Hyundai, Kia и Genesis ще бъдат в центъра на автомобилното ревю в Ню Йорк през 2024 година и са решени да заемат оптимално вниманието на публиката.

Какво ще е ново за шоуто в Ню Йорк 2025?
Освежени за 2025-а моделна година - Hyundai Tucson, Hyundai Santa Cruz, Kia Forte, в този момент наречена K4. Редизайн – Genesis. Глобална премиера - Nissan Kicks. Редизайн - Infiniti QX80.

Всичко това не е изненада. Трите марки преобладават заглавията с нови артикули, известия и награди в Ню Йорк през последните две години. Тяхното наличие на тазгодишното ревю отразява постоянния им напредък на известност измежду потребителите в Съединени американски щати. И трите марки притеглят повече внимание към своите кросоувъри.

През февруари Hyundai Motor America, която включва Hyundai и Genesis, регистрира растеж на продажбите на пикапи с 10 %. Продажбите на пикапите на Kia America се покачиха с 6,2 %. През януари новите регистрации на електрически автомобили Hyundai, Genesis и Kia комбинирано направиха групата номер 2 производител на електрически автомобили в Съединени американски щати след Tesla, съгласно данни от S&P Global Mobility.

Nissan също влиза в центъра на вниманието на ревюто в Ню Йорк с представянето на две транспортни средства, едното от първокласното поделение. Пресдните на автосалона са на 27-28-и март, а за необятната аудитория шоуто се отваря от 29 март до 7 април.

Ето и най-интересните експонати: Hyundai ще покаже актуализирани версии на два от известните си компактни транспортни средства: пикапа Santa Cruz и кросоувъра Tucson. Компактният пикап с предно предаване дебютира в моделната година 2022, основан на компактния кросоувър Tucson. Миналата година Hyundai добави оборудването за офроуд XRT, а за 2025 година дребният камион ще получи по-здрав жанр и интериор, преосмислен с обновена информационно-развлекателна система и технология за сигурност.

Tucson е в своето четвърто потомство и е най-популярният автомобил на Hyundai. Това е и единственото транспортно средство в гамата, което предлага бензинови, хибридни и plug-in хибридни разновидности. За 2025 година той ще получи актуализации на екстериора и интериора и нови технологии.

2025 Kia K4 е модифицирана 2025 Kia Forte, в този момент наречена K4. Въпреки ранното си позициониране като софтуерен производител на електрически транспортни средства и триумфа си в голям брой кросовър сегменти, Kia резервира позициите си на пазара на седани. Компактният Forte е номер 2 по продажби на Kia след компактния кросовър Sportage. За четвъртото потомство, той ще следва стъпките на средноразмерния седан Optima с ново име K4. Kia сподели, че новият K4 съчетава напреднали технологии и " съблазнителна хармония ".

Genesis: Премиум марката на Hyundai Motor дебютира автомобил за автомобилното ревю в Ню Йорк. Genesis мълчи какъв ще бъде, само че марката не крие, че желае да построи гама от кросовъри. Миналата година в Ню Йорк Genesis разкри концептуална версия на своето GV80 Coupe, а на автомобилното ревю в Лос Анджелис през ноември 2023 година дръпна булото от индустриалната версия. Очаква се Genesis да стартира да усилва електрическите транспортни средства тази година в сходство с обещанието си да стартира последователно да прекратява продажбата на транспортни средства с вътрешно горене през 2025 година по пътя си към превръщането си в напълно EV марка до 2030 година

Nissan Kicks: Nissan ще покаже своя модифициран субкомпактен кросовър Kicks на автомобилното ревю в Ню Йорк. Второто потомство на кросовъра номер 3 по продажби на марката получава опционално задвижване на всички колела и по-кутийчест дизайн.

2025 модифициран Infiniti QX80: Луксозната линия на Nissan Motor Co. има за цел да съживи своята марка с модифицирания 2025 Infiniti QX80 SUV в цялостен размер. В блян за конкурентност в по-скъпия сегмент на Lincoln Navigator, Mercedes-Benz GLS и Cadillac Escalade, третото потомство QX80 получава освежен екстериор, плюшен интериор и 450 к.с. twin-turbo, шестцилиндров мотор. Също и нова шестцифрена цена. Новият QX80 дебютира утреа на открита палуба на 100-ия етаж над центъра на Манхатън - не на автомобилното ревю, само че въпреки всичко в блестящата шатра на Ню Йорк.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР