Хюман Дизайн е едно ръководство, синтез от древни системи и

...
Хюман Дизайн е едно ръководство, синтез от древни системи и
Коментари Харесай

Мария Асова: Всеки един човек има свой личен магнит

Хюман Дизайн е едно управление, синтез от антични системи и модерни науки, за приложимост на всеки един човек. Това сподели в предаването " Човекът на фокус “ на Радио " Фокус “ Мария Асова – сертифициран анализатор към Международното Хюман Дизайн учебно заведение IHDS. " Точно този синтез от антични познания и модерна просвета ни дава картата на естеството на човешкото създание. Наричат я просвета за диференциацията или за различността, тъй като тя изследва уникалността на всеки един човек, разчита генетичната му информация и може доста ясно да опише по какъв начин всеки е надъхан да взаимодейства със света и да взима верните за себе си решения. И системата е тъкмо това: управление за приложимост, което указва по какъв начин взимаме правилно своите решения без да имаме потребност от външни насоки и престижи, дава ни едни принадлежности, с които знаем по какъв начин сами да взимаме решенията си и на какво да разчитаме в нас. “  

" Това е един опит, - изясни още Мария Асова, - концепцията на Хюман Дизайн е опитва с инструментите, които се дават от преподавателите. Експериментирайки с тези принадлежности, вие имате опция да се синхронизирате на личната си периодичност, да вибрирате на личната си периодичност. Тогава ние сияем в света с това, което сме, не ни би трябвало нищо повече. Хюман Дизайн има собствен личен език – езикът на основните думи. Те имат за цел да отключат освен осъзнаването в мозъка, само че и на клетъчно равнище. Тези основни думи отключват в тялото на индивида процесите на промяна, на завръщане към себе си, от които индивидът има потребност. “

" Хюман Дизайн графиката е доста неповторима, тъй като се основава на база рождените ни данни и планетарната настройка сега на нашето раждане. Това е нашата персона, това е информацията за самите нас – кой си мисля, че съм аз. Това е черното на картата. И настрана в композиция с подсъзнателните, генетично заложените модели, което е планетарния отпечатък 3 месеца преди нашето раждане или това е нашето подсъзнание. Това е нещо, което ние автоматизирано прилагаме в живота без да имаме умишлен достъп. И това е аленото на картата, която може да видите. И това е неповторимото на Хюман Дизайн – до момента никой не е давал толкоз цялостна картина на действие на едно човешко създание, картата е неповторима с това, че тя комбинира съзнателното и подсъзнателното, и с това се добива една доста цялостна картина за човешкото създание, “ описа още анализаторът.

Според Мария Асова всеки един човек е неповторим, " има собствен персонален " магнит “, " кристал “, който притегля нещата към неговата траектория. Всеки един " кристал “ е толкоз друг и неповторим, че всяка фасета пречупва тази информация по неповторим и друг метод. “ Хюман Дизайн дели на 4 вида човечеството по ауричното взаимоотношение, по невербалната форма на връзка. На база на аурата хората се разделят на 4 вида: Манифестори са хората, които имат дарбата да постъпват без значение, да предизвикват процеси, хората на началата. Те имат потребност от силата на другите видове, те възпламеняват искрата. Генераторът е идващият вид, който има силата да постоянства, те имат дарбата за креативна сила, за устойчивост. Те се разделят на подтипове: Генератор и Манифистиращ генератор, който е една концепция по-бърз генератор. Те са по-фокусирани да познават себе си. И те пък имат потребност да бъдат задвижени извън, да им възпламенят искрата. Прожекторът е най-новият вид и са нужни, с цел да могат да водят света по-ефективно. Те имат естествената заложба да водят другите и те са тук, с цел да могат да разпознават силата на другите. Проблемът при Прожекторите е, че те би трябвало да бъдат припознати и поканени. При тях е характерно, че силата би трябвало да бъде разпозната, тогава той взима силата на колектива назаем и стартира да я води по най-ефективния метод. След 2027 година светът навлиза в нов цикъл на еволюция, в който ще почнат да се раждат нови същества, като Прожекторът е нещо като преход към това схващане. Тези същества ще имат разкодиращо схващане. Рефлекторите е последният вид и те са единствените, които се въздействат от Луната. При тях характерното е, че те са като барометри на средата и тяхната мощ е да мерят честотата на протичащото се.

На 2 септември от 19.00 часа в ще се организира семинарът " Компасът на живота “ в конферентната зала на Hotel City Avenue, чиято концепция е да показа концепциите на същинската, правилната просвета Хюман Дизайн.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР