Хю Грант обикаля от врата на врата, за да агитира

...
Хю Грант обикаля от врата на врата, за да агитира
Коментари Харесай

Брекзит разделя и звездите на Острова

Хю Грант обикаля от врата на врата, с цел да пропагандира за оставането на Англия в Европейски Съюз. На другия полюс са Майкъл Кейн или Джон Клийз от именитите Монти Пайтън. Deutsche Welle демонстрира какво мислят за Брекзит английските звезди:

От врата на врата: Хю Грант пропагандира за оставане в Европейски Съюз
В акцията преди изборите някои лондончани останаха прелестно сюрпризирани да открият, че на вратата им звъни персонално Хю Грант. Актьорът е гневен бранител на Европейския съюз (ЕС) и пропагандира в интерес на либералдемократите - с вярата, че Брекзит към момента може да бъде предотвратен. Мотото му: "Срещу Джонсън на първо място ".

Елизабет Хърли: Голата истина "за " Брекзит
Бившата избраница на Грант, Елизабет Хърли, също има ясна позиция по въпроса за Брекзит. Актрисата, известна с ролята си в шпионската комедия "Остин Пауърс ", се снима гола през 2016 година единствено с възглавница в цветовете на английския байрак. Негативното си отношение към последователите на Европейски Съюз тя показва на страниците на седмичника "Спектейтър ".

Джоан Роулинг громи в Туитър последователите на Брекзит
Авторката на сагата за Хари Потър не се тормози да показва намерено мнението си по тематиката за Брекзит. Нейната проевропейска позиция и постигните ѝ в Туитър, в които остро подлага на критика напускането на Европейски Съюз, към този момент ѝ костваха някои почитатели и почитатели. Но това не ѝ пречи да продължава да громи последователите на идния Брекзит.

Джон Клийз: Когато комикът е сериозен
Той също е за Брекзит - Джон Клийз от именитите "Монти Пайтън ". Наскоро той се оплака, че Лондон към този момент не бил британски град - явно намек за многото чужденци, живеещи в него. Бившият му сътрудник от "Монти Пайтън " Тери Гилиъм разяснява тази позиция на Клийз по този начин: "Много обичам Джон, само че не мога да се съглася с метода, по който той възприема света ".

Майкъл Кейн: Брекзит до дупка!
Известният артист, който неотдавна изигра брилянтно ролята си във кино лентата "Кралят на крадците ", не стопира да повтаря, че поддържа Брекзит още от референдума през 2016 година. "Предпочитам да съм безпаричен, само че стопанин на личната си орис, в сравнение с богат, само че нечий прислужник ", споделя той пред телевизонното шоу "Тудей ".

Даниел Крейг: Бонд е срещу Брекзит
Който години наред е олицетворявал тайните сътрудници на нейно Величество и като подобен е различим по целия свят, не има вяра доста в границите. Даниел Крейг не крие анти-Брекзит отношението си. В Инстаграм той разгласява фотография, на която носи тениска с надпис "Никой човек не е остров ". Снимката е направена от немския му другар Волфганг Тилманс.

Волфганг Тилманс: фотоси и плакати за оставането в Европейски Съюз
Награждаваният фотограф не е британец, само че прекарва немалка част от времето си на Острова. Тилманс е деен покровител на оставането в Европейски Съюз. По време на акцията преди европейските избори през май 2019 година, Волфганг Тилманс популяризира фотоси и плакати на 24 езика. Тази апаратура с негови работи бе показана в границите на "Фото Лондон " 2016.

Семейство Бекъм: Заедно сме по-силни
Бившата футболна звезда Дейвид Бекъм също е срещу Брекзит. Още през 2016 година той акцентира, че точно интернационалността на Манчестър Юнайтед го е трансформирала във водещ клуб. През същата година брачната половинка му, певицата Виктория, написа в Туитър, че Европейски Съюз е бъдещето на децата ѝ, тъй като "заедно сме по-силни ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР