HYBE, южнокорейската агенция, която стои зад К-поп сензацията BTS, обяви

...
HYBE, южнокорейската агенция, която стои зад К-поп сензацията BTS, обяви
Коментари Харесай

Агенцията на BTS сключи нова сделка за дистрибуция с UMG

HYBE, южнокорейската организация, която стои зад К-поп сензацията BTS, разгласи уголемен 10-годишен контракт с Universal Music Group, включващ извънредни права за разпространяване на музиката на нейните реализатори, съобщи Агенция Франс Прес.


" Universal Music Group ще популяризира извънредно на международния пазар физически албуми и цифрова музика, издадени от лейбълите под HYBE, през идващите 10 години ", се споделя в изказване на корейски език на организацията.

Сделката се отнася освен за " съществуващите лейбъли, само че и за новите лейбъли, които ще бъдат включени в HYBE " в бъдеще, се споделя в известието.

" Universal Music Group също по този начин ще поддържа популяризирането и маркетинга на дейностите на изпълнителите на HYBE в Северна Америка ", добави се в него.

Последното известие следва първичното съдействие на HYBE и UMG през 2017 година във връзка с BTS, посредством съглашение за дистрибуция в Япония.

Миналата година Geffen Records на UMG и HYBE си сътрудничиха по " Дебютът: Dream Academy " - поредност от прослушвания в YouTube, която посочи взаимното им начинание за съставяне на момичешка група в Съединени американски щати благодарение на програмата за образование по К-поп на HYBE.

Крайните спечелили в прослушването - шестчленна група - ще дебютират тази година.

Двете компании ще продължат да си сътрудничат по медийната платформа за суперфенове Weverse на HYBE, като задачата е да се обезпечи " по-пряка връзка " сред артистите на UMG и техните почитатели, се споделя в настрана изказване, оповестено на уеб страницата на UMG.

" HYBE си е осигурила безконечен капацитет за напредък посредством партньорството си с Universal Music Group, най-емблематичната компания в музикалната промишленост ", сподели Банг Си-Хюк, ръководител на HYBE.

Сред изпълнителите на UMG са Тейлър Суифт, Ариана Гранде и Джъстин Бийбър.

От друга страна, BTS на HYBE се трансформира в световен културен феномен, разпродавайки игрища по целия свят и доминирайки в основни ранглисти в Съединени американски щати, като в същото време завоюва милиарди за южнокорейската стопанска система и сътвори интернационален легион от почитатели, прочут като ARMY.

В момента всички членове на BTS са включени в наложителната военна работа в Южна Корея.

През септември предходната година HYBE разгласи, че всичките 7 членове на групата са възобновили договорите си.

Съобщението допуска, че и седемте членове евентуално ще останат в организацията, откакто приключат военната си работа.

Акциите на HYBE нарастнаха с 6,92 % по време на следобедната търговия в Сеул. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР