Хванаха трима пияни тарикати зад волана във Врачанско, съобщиха от

...
Хванаха трима пияни тарикати зад волана във Врачанско, съобщиха от
Коментари Харесай

Полицията накрак! Хванаха трима пияни тарикати зад волана във Врачанско

Хванаха трима пияни тарикати зад кормилото във Врачанско, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера в село Мраморен екип на пътна полиция стопира за инспекция товарен автомобил "Фиат ". Полицаите създали на водача тест за приложимост на алкохол с дрегер, като уредът отчел 1.28 промила в издишания въздух. Водача е с публикуван ваучър за здравно проучване и със формиран акт по Закона за придвижване по пътищата. Задържан е за период до 24 часа.
Същия ден в село Малорад униформени спрели лек автомобил "Рено ". При осъществената инспекция служителите на реда създали тест на лидера за приложимост на алкохол, като тестът излязла позитивна - 1.75 промила. Служителите на реда съставили акт на водача за определяне на административно нарушаване и му издали ваучър за здравно проучване.
През нощта във Враца автопатрул стопират за инспекция лек автомобил "Нисан ". В хода на инспекцията е изработен тест на водача за приложимост на алкохол, като уредът отчел 1.76 промила. Униформените издали на лидера ваучър за разбор на кръвта, съставили му акт по Закона за придвижване по пътищата и го задържали за период до 24 часа.
По случаите са формирани бързи производства.

*Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР