Hublot представи Classic Fusion House of Mandela, часовник, който отдава

...
Hublot представи Classic Fusion House of Mandela, часовник, който отдава
Коментари Харесай

Hublot отдава почит към живота и философията на Нелсън Мандела

Hublot показа Classic Fusion House of Mandela, часовник, който отдава респект на носителя на Нобелова премия за мир, Нелсън Мандела. Шедьовър със зашеметяващи елементи, основан за ценители.

Почит към Нелсън Мандела

Нелсън Ролихлахла Мандела ще остане в сърцата на милиони южноафриканци с името Мадиба, обещано му в неговия клан в символ на почитание и любов. Той е един от най-почитаните държавници в света, водил продължителната битка за анулация на режима на апартейда в Южна Африка и за замяната му с народна власт на многото раси. След съвсем три десетилетия, прекарани в пандиза, през първата половина на 90-те години той става първият негър президент на Южна Африка и играе водеща роля в постигането на спокойно позволение и на други спорове в страната и отвън нея. Мандела взе участие в мирните договаряния в Конго, Бурунди и други страни в спор в Африка и по света. Усилията му са отличени с Нобеловата премия за мир за 1993 година

Като респект към посланика на мира, Hublot в съдействие с „ Домът на Мандела “, фоднация основана от фамилията му, която способства за доста благотворителни организации и развива образованието в Южна Америка, реализират плана - часовникът House Of Mandela.

Произведени са единствено 95 копия, като основателите се базират на възрастта, на която Мандела е умря през 2013 година. Този часовник, цялостен със знаци, акцентира полезностите и убежденията на мъжа.

Символи

Часовникът House of Mandela бе основан в две визии: мъжка версия с 45 мм диаметър и женска версия с 42 мм диаметър с 35 диаманта на панела.
Много знаци са гравирани, с цел да припомнят за кариерата на Мандела и за неговите идеали, като да вземем за пример тотема на фамилията на Мандела на циферблата. Този тотем съставлява пчела, чийто крила са във формата на клон, символизиращи родословното дърво на Мандела. Това не е просто насекомо, тъй като пчелата е превод на африканското име на Мандела, Ролихлахла (Rolihlahla), което значи „ този, който е задоволително самоуверен, с цел да оспори статуквото. “ То също по този начин е знак на храброст, шерване и съчувствие, най-великите качества на Мандела.

На гърба на часовника е сложена ръка върху Африка и лайтмотивът на Нелсън Мандела – „ Това е в нашите ръце. “ като автограф, който носи персонална връзка и характерност на изключителния човек.

Часовникът е на цена от 30 900 $ и част от приходите ще бъдат дарени на едноименната фондация.

Снимки ~ hublot.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР