Хубаво е че се заговори за местни избори, защото от

...
Хубаво е че се заговори за местни избори, защото от
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Кметът на София трябва да бъде или архитект или строител

Хубаво е че се заприказва за локални избори, тъй като от е непрекъснатите парламентарни избори се заприказва за проблемите на локалната власт, която е най-близо до хората. От няколко месеца мислим по този въпрос, следим и останалите играчи. Виждам, предпочитание за огромно дясно обединяване. Това сподели общинският консултант от Българска социалистическа партия Калоян Паргов в предаването „ Денят онлайн " по Нова нюз.

По думите му в огромното дясно обединяване за локалните избори липсва един главен съставен елемент - ГЕРБ. И добави, че в случай че от „ Продължаваме промяната " желаят да се легитимират ще се наложи да повдигнат независими претенденти, защото това ще бъде тяхна емблема в главните градове, сподели още той.

Паргов разяснява и кандидатурата за кмет на столицата за локалните избори следващата година.

Има облик, силует за претендент. Полът няма значение. Кметът на София би трябвало да бъде или проектант или строител. Практиката демонстрира, че най-хубавите кметове са били архитекти или строители, добави общинският консултант от Българска социалистическа партия.

Паргов разгласи, че няма да се кандидатира за кмет на София. Това е последният ми мандат като общински консултант. Доста дадох от своя умишлен живот и мисля че е време да се отдръпва от това занятие, безапелационен бе Паргов.

Той разяснява и третият мандат на президента за сформиране на държавно управление.

Президентът не дава никакви знаци в тези съвещания, той изследва желанията. Всеки един дава отговор на един и същи вид въпроси. Най-важният въпрос към Българска социалистическа партия в случай че получи мандат - какъв вид държавно управление ще образува, какъв вид политика ще води и кое ще бъде най-важното. Основното за този парламент, с изключение на да сформира държавно управление, е да се схванат дали служебното държавно управление би трябвало да направи бюджет. Ако Българска социалистическа партия получи този мандат ще успее ли да получи поддръжка за това, което ще даде като политики, главно в обществената сфера. Ако президентът желае да има държавно управление би трябвало да му стане ясно коя партия има най-големи шансове да се приближи до тази цел. Очевидно той желае да има държавно управление. Нека изчакаме до край консултациите, за може да забележим отзвука, означи Паргов.

Според него Радев ще връчи третият мандат за сформиране на държавно управление ще бъде сред Българска социалистическа партия и „ Български напредък ".

Изключва се благодарността към Българска социалистическа партия и изключвайки, че Стефан Янев беше част от неговия екип. Българска социалистическа партия е най-старата партия. По отношение на Янев неговия рейтинг и премиерстване му сложи добра основа, уточни още Паргов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР