Хубавите преживявания и емоции не са резервирани за лятото –

...
Хубавите преживявания и емоции не са резервирани за лятото –
Коментари Харесай

А1 удължава безплатния достъп до 5G до края на годината

Хубавите прекарвания и страсти не са резервирани за лятото – има ги по доста и през есента и си заслужават да бъдат споделени. Именно това е и повода, след извънредно позитивната реакция на потребителите, A1 да продължи свободния достъп до своята 5G ULTRA мрежа до края на годината.

До 31 декември всички частни и бизнес клиенти на телекома с мобилен абонаментен проект и 5G смарт телефон ще могат да сърфират без ограничавания на оптималната скорост.

A1 отвори мрежата си за всички свои мобилни клиенти от началото на юни, като резултатите ясно демонстрират желанието за потребление на мрежа от ново потомство. Така за интервала 1 юни – 31 август 2022 година се регистрира двоен растеж (98%) на дейните консуматори на 5G ULTRA, а общият 5G трафик е повишен даже с повече.

Смартфоните с 5G поддръжка към този момент обгръщат всички ценови класове и идват от множеството съществени производители. A1 предлага богата гама от устройства, които са съвместими с гигабитовите скорости на 5G ULTRA.

Мрежата от пето потомство на телекома доближава до над 240 обитаеми града и курорта, а през околните седмици телекомът ще покрие с 5G ULTRA всички обитаеми места с над 3 000 индивида население.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР