Хубав ден за рискове е днешната неделя. В същото време

...
Хубав ден за рискове е днешната неделя. В същото време
Коментари Харесай

Хубав ден за рискове, но една зодия да внимава с конкурентите

Хубав ден за опасности е днешната неделя. В същото време обаче една от зодиите би трябвало доста съществено да внимава с съперниците. Това демонстрира хороскопът за 23 октомври. Вижте тук какво още вещаят звездите.
Овен
Очаква Ви крах в битката с съперниците. Много ще Ви бъде мъчно да постигнете мечтаното и да реализирате своите проекти и май наподобява, че и близките, и звездите са срещу тях. Нищо не е толкоз безнадеждно, само че просто би трябвало да се замислите, дали в действителност сте избрали вярната посока. Денят открива пред Вас не малко нови благоприятни условия. Имате късмет да спечелите своя персонална победа. За тази цел би трябвало да сте извънредно откровени и естествени. Избягвайте лицемерието във всичките му прояви, и не се опитвайте да скриете своите недостатъци, подражавайки на другите.
Телец
Може да решите имуществените и финансови проблеми бързо, изкусно и изтънчено. На способността Ви да излизате с почтено от комплицирани обстановки, ще завидят доста по-опитни сътрудници и познати. Ще се появят благоприятни условия да намерите нови съидейници, и то доста авторитетни, а дружно с тях ще можете да постигнете огромни триумфи. Радва Ви стабилността на прочувствения декор: даже и не напълно дребните компликации няма да Ви попречат да запазите умерено и отзивчиво въодушевление. Най-добре е всички среши, без значение от техния темперамент, да уреждате отвън дома си. Би Ви било доста потребно някакво многообразие.
Близнаци
Вашият вътрешен свят през днешния ден няма доста да се „ схваща ” с външния. Това значи, че не би трябвало да се учудвате, в случай че не можете да определите, какво Ви се желае повече – да излезете вечерта с компания и да се повеселите до насита, или да си останете вкъщи и да се потъркаляте на дивана, с брошура в ръка. Ако имате сили да излезете измежду хората, постарайте се, да извършите тъкмо по този начин. Възможно е, пребиваването у дома да Ви се коства доста съблазнителна концепция, само че общуването с хората ще Ви зареди с сила и ще Ви обогати с хрумвания. Понякога се постанова да излезете от своята уютна раковинка, даже и доста да не Ви се иска….
Рак
Днес ще Ви бъде много мъчно „ да се задържите на повърхността ”, както и да разберете кое-какво. Единствената сламка, за която можете да се хванете, ще се окаже Вашият обичан човек. Но не се увличайте – сламката надали е най- надеждната опора и отбрана.
Лъв
Вашият обичан човек през днешния ден няма да може да се възползва от тези богатства, които в обилие ще му предоставите. Затова ще се наложи или интензивно да му помогнете, или изобщо нищо да не му предоставяте – за какво да му давате това, което, по този начин или другояче, в никакъв случай няма да може да ползва….
Дева
Може да се разсъните, усещайки някаква безцелност, само че не е наложително това да бъде неприятно. Просто сте минали в някакъв режим на очакване и кръжите над летището, до момента в който не „ кацнете ”, по този начин да се каже. Всичко към Вас се завърта по най-непредсказуем метод, само че все пак се надявате на по-добро. Вие сте задоволително умни с цел да останете на мястото си и дад дадете опция на обстановката сама да се успокои. Имате доста забавен мироглед за нещата – обезателно би трябвало да ги запомните за в бъдеще.
Везни
Не се опасявайте през днешния ден да се решите на рискована, недомислена и малко откачена крачка. Знайте че тъкмо това е, което Ви е нужно в този момент! Може да Ви помогне да забравите тъгата, да измененията нещо в връзките ви, които в този момент са в застой, както и да почувствате себе си Личност.
Скорпион
Проявете най-много топлина и съпричастност към своята половинка. Даже и не можете да си визиите какъв брой са и нужни Вашата поддръжка и схващане на нейните проблеми. Тя напълно няма да Ви каже, че при нея нещо не е наред, а Вие и не питайте… Просто бъдете през този ден малко по-ласкави от обикновено…
Стрелец
Няма да може да избегнете многочислените срещи с представители на Вашия зодиакален знак през днешния ден, както и да се пробвате да сторите това. Възможно е сред тях да се окаже и Вашата втора половинка: какви ли чудеса не се случват в света! Само че в съвместимостта с хора, наподобяващи на Вас по темперамент, звездите мощно се съмняват.. Но най- значимото е, да не се съмнявате Вие.
Козирог
Днес би трябвало да намерите най-малко минутка за прям диалог със своя обичан човек. Този диалог може да се покаже по- резултатаен от другите подмятания, закани или опити да докажете нещо с дейности или отстъпки. Впрочем и сами ще се убедите, стига единствено да опитате…
Водолей
Нужно е да измененията нещо в живота си. Всеизвестно е, че обичате измененията, тъй че в това за Вас няма нищо ново, само че през днешния ден ще Ви нападне настойчивото предпочитание да извършите това колкото се може по-скоро. Възможно е, да се каните сутринта да извършите стихия в кабинете на шефа и да предявите своите твърди претенции? Помислете както би трябвало. Нали доста добре знаете, по какъв начин власт имащите се отнасят към ултиматумите – реакцията не би могло да се назова най-хубава. Но в последна сметка най-малко ще знаят, какво може да чакат от Вас.
Риби
За Вас денят е изцяло сполучлив, въпреки че не е лишен от грижи и задължения. Той е обвързван с поява на нови хрумвания, замисли и цели. Вашите проекти ще стават все по-смели, а и увереността Ви в личните сили ще нараства. Може да започнете работа по значим план, да подписвате документи или да започнете работа на ново работно място. Отлично ще усвоявате нова информация. Макар че сантименталното въодушевление през днешния ден няма да е свойствено за Вас, денят може да Ви донесе доста приятни любовни прекарвания. Възможно е помиряване след някаква препирня, или възобновяване на отношение с човек, който Ви е доста безценен.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР