Huawei твърди, че първа в света предлага подобен продуктПървата 5G

...
Huawei твърди, че първа в света предлага подобен продуктПървата 5G
Коментари Харесай

5G базова станция консумира колкото енергоспестяваща крушка

Huawei твърди, че първа в света предлага сходен артикул

Първата 5G базова станция с консумация от единствено 5W
(снимка: Huawei)

Китайският производител на телекомуникационно съоръжение Huawei създаде първата в света 5G базова станция, която употребява единствено 5W мощ, или колкото една енергоспестяваща лампа.

Huawei ще показва ултра-икономичната базова станция за 5G мрежи на световния мобилен широколентов конгрес в Дубай, Обединени арабски емирства, който ще се организира от 10 до 11 октомври под наслов „ Да превърнем 5G-A в действителност ”.

Производителят приказва за извънредно решение “0 bit 0 W ”, което доста ще понижи потреблението на сила на 5G базовите станции и доста ще усъвършенства енергийната успеваемост на цялата мрежа. Новата станция изисква единствено 5 W – толкоз употребява и една енергоспестяваща лампа.
още по темата
Иновативното устройство на Huawei може да бъде в режим на бездънен сън и да се разсъни в границите на няколко милисекунди при поискване, заяви за създаването китайският източник My Drives.

Huawei твърди, че е първата компания на пазара, която реализира целеустремено интелигентно икономисване на сила, прилагайки единна политика за икономисване на сила в многочестотна мрежа и подобрявайки енергийната успеваемост на цялата мрежа. На форума в Дубай производителят ще разкрие и други нови 5.5G артикули.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР