Huawei предлага модел за индустриална дигитализация в пост-пандемичната ера Huawei

...
Huawei предлага модел за индустриална дигитализация в пост-пандемичната ера Huawei
Коментари Харесай

Иновативните технологии и решения на Huawei дават нови възможности на всички отрасли

Huawei предлага модел за индустриална цифровизация в пост-пандемичната епоха

Huawei организира онлайн конференцията си за индустриална цифрова промяна на тематика „ Нова стойност дружно ". Близо 50 клиенти и сътрудници от повече от 10 страни и райони споделиха своите индустриални практики и взаимно изследваха новата стойност на цифровата промяна в пост-пандемичната епоха.

В речта си господин Кен Ху, ротационен ръководител на Huawei, уточни, че цифровата промяна се форсира в другите браншове и цялостно внедряване в облака ще се случи 1 до 3 години по-рано от предстоящото. Според него прекосяването в цифрова среда към този момент не е присъщо единствено за интернет компаниите; то се разраства и към обичайните промишлености от офиса до индустриалния отдел. Ху сподели още, че Huawei ще продължи да основава нововъведения в технологиите и основани на сюжети решения, с цел да помогне на всички браншове да се възползват от тази опция.
Досега Huawei е построил 13 отворени лабоатории по целия свят в поддръжка на взаимните нововъведения. На местоположения като Мюнхен и Дубай компанията работи с съвсем 900 екосистемни колегата, с цел да инкубира разнообразни решения за индустриални сюжети. Към днешна дата тя сполучливо е проверила повече от 60 решения в области, вариращи от умна търговия на дребно до интелигентно произвеждане. От софтуерна страна Huawei прави нововъведения в области като интелигентни кампуси, детерминирани мрежи, хипер-интегрирани центрове за данни, интелигентни облаци и зелена сила, с цел да сложи основата за интелигентно бъдеще.


Модел за индустриална цифровизация, учреден на стойност: основаване на нова стойност посредством непрестанно рационализиране, основано на бизнес и сюжети
Идеите и моделите би трябвало да бъдат тествани в действителни обстановки. След години процедура, Huawei предложи модел за индустриална цифровизация, учреден на стойност. Huawei поддържа тезата, че цифровата промяна би трябвало да бъде фокусирана върху действителната бизнес приложимост и сюжети, които по-късно могат да бъдат употребявани за основаване на стойност за клиентите посредством непрестанно рационализиране.
В главната си тирада господин Пън Жонгянг, член на борда, президент на Enterprise BG, Huawei, акцентира, че по време на цифровата промяна би трябвало да се следват три съществени правилото. Първо, фирмите би трябвало да продължат да бъдат насочени към клиентите, което е началната точка на цифровата промяна. На второ място, те би трябвало да възприемат два основни фактора: доближаването на технологиите и сюжетите, в което е ключът към дигитализацията, до момента в който облакът е от решаващо значение за непрекъснатата оптимизация и основаване на стойност в цифровата епоха. На трето място, бизнесът би трябвало да се концентрира върху условията на клиентите за създаване на симбиотична и споделена цифрова екосистема от три измерения: изследване на сюжети, създаване на потенциал и модел на съдействие за взаимно основаване на нова стойност за промишленостите.



Нови провокации и неустановеност ще се появят в пост-пандемичната епоха. Huawei ще бъде по-отворена и ще продължи да работи със своите 30 000 световни сътрудници, за взаимно допълнение на мощните страни и с цел да помогне за превъзмогване на нови провокации.

Сътрудничество с клиенти за основаване на нова стойност в промишлеността

Huawei е зает в работата с клиенти и сътрудници, за консолидиране на главните бизнес сюжети с ИКТ технологии, ускорение на индустриалната цифровизация и надграждане посредством характерни за сюжета новаторски решения. Това е и ключът към дигитализацията на промишлеността.
Във финансовия бранш, посредством взаимни нововъведения с сътрудници, Huawei даде на NCBA Bank Kenya, най-голямата комерсиална банка в източноафриканския подрегион, нова съществена цифрова система. Системата обезпечава приобщаващи финансови услуги за повече от 18 милиона консуматори в Кения и прилежащите страни, като овластява действителната стопанска система и предизвиква устойчивото обществено развиване. Ерик Муриуки Няги, шеф на цифровите услуги на NCBA, сподели: „ Сътрудничеството ни с Huawei има за цел да реши настоящите проблеми, както и да улови нови благоприятни условия, предоставени от бъдещите услуги ".
В транспортния бранш доктор Джорджия Айфантопулу, шеф на научните проучвания на Интелигентна инфраструктура, мрежи, подвижност и логистика; Заместник-директор на Гръцкия институт по превоз (HIT) към Центъра за научни проучвания и технологии Hellas (CERTH), уточни Европа за образец и показа обстановката с цифровата промяна за пристанищното строителство. Пристанищата на Европейския съюз оферират услуги на световен морски флот (например Гърция е класирана преди всичко с дял от 17% от международния флот през 2020 г.). Морските пристанища и корабоплаването са значимо свързващо звено за стопанската система на Европейски Съюз, само че са изправени пред провокации като пропуски в структурните индикатори, липса на висококачествена инфраструктура в пристанищата и други ниско ефикасни услуги. За да се оправи с това, Европейски Съюз е дефинирал стратегическа стратегия за европейските пристанища, фокусирайки се върху морската инфраструктура като част от повишението на световната конкурентоспособност на Европейски Съюз.

В този подтекст, предлагането за зелено пристанище е създадено в съдействие сред CERTH и Huawei. Д-р Джорджия Айфантопулу съобщи: „ Проектът„ Зелено пристанище " е надълбоко зает в процеса на промяна на екосистемите на пристанищата: потребителите на пристанищата дружно с пристанищните управляващи и градовете се пробват да решат проблемите на достъпността, успеваемостта, оптимизацията на работата и въздействието на околната среда. Пристанищата на бъдещето са устойчиви, интелигентни, мултимодални и взаимосвързани. Технологичните решения от сътрудници като Huawei ще допринесат за ефикасното посрещане на разнообразни провокации.

В просветителния бранш университетът Soochow си партнира с Huawei, с цел да построи взаимно „ основан в облак университет Soochow ", който е дигитален и образован. С този план всички хора, среди, обекти, както и университетски и културни действия в кампуса са цифровизирани и огледални в облака, което разрешава цифрови интеграции в преподаването, научните проучвания и ръководството.
Шонг Седонг, президент на университета Soochow, означи в главната си тирада: „ Университетът Soochow и Huawei ползват авангардни технологии като AI, огромни данни (Big Data), облачни калкулации и IoT при планирането и построяването на заоблачен кампус за продан на информация и шерване на данни. Нашата цел е да сътворим нова форма на университет, който е построен с бъдещи технологии и интегрира действителност с виртуални интеракции. "
В енергийната промишленост Гао Кунлун, постоянен член на DIG на CIGRE и вицепрезидент на Глобалния проучвателен институт за енергийни взаимовръзки, уточни, че през последните години AI последователно се ползва в доста области, като поддръжка на оборудването, работа на електропреносната мрежа и обслужване на клиенти. Въпреки че това дейно усъвършенства успеваемостта и изгодите от електрическата мрежа, то разкрива и механически ограничавания. С развиването на теориите и технологиите за изкуствен интелект, електрическите системи, захранвани с изкуствен интелект, към този момент са способни да усвояват познания и да усъвършенстват без значение взимане на решения в комплицирани среди, играейки решаваща роля в основни услуги, като самостоятелно произвеждане на електрическа енергия и самостоятелно обмисляне на електропреносните мрежи.
От 24 до 26 март Huawei е хазаин на Индустриалната онлайн конференция за цифрова промяна 2021, изследвайки силата на устойчивия и новаторски цифров свят от три гледни точки: бизнес, технологии и екосистеми. Huawei ще показа информация за цифровата промяна и ще показа бизнес тактики, стратегии за гении и екосистеми, които я поддържат. Ще опише в детайли практиките, които бизнесът е осъществил през последните години в държавното управление, образованието, превоза, финансите и енергетиката и други Ще покаже и най-новите разработки в области, в това число съгласуваност, облак и AI.
За повече информация:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР