Huawei патентова смартфон кейс за модел с петорна конфигурация от

...
Huawei патентова смартфон кейс за модел с петорна конфигурация от
Коментари Харесай

Huawei Mate 30 Pro получава пет задни камери

Huawei патентова смарт телефон кейс за модел с петорна настройка от камери. По всяка възможност той е предопределен точно за флагмана Huawei Mate 30 Pro, който се чака през втората половина на 2019 година
Серията Huawei Р30 би трябвало да дебютира в Барселона през февруари, само че това не са единствените високобюджетни модели, които китайският производител ще пусне тази година.

Патентът, регистриран в Китай, има кръгли прорези за обособените камери, които са по-големи от тези при Huawei Mate 20 Pro. Освен пет камери, има място и за мълния. Разположението на датчиците е в горния ляв ъгъл, тъкмо както при серията Mate 20 Pro. Пуснатият наскоро Huawei Mate 20 Pro има „само“ три задни камери, ситуирани в матрична настройка в центъра – тъкмо както са и при новия кейс. Това ни дава съображение да чакаме, че аксесоарът е предопределен точно за Huawei Mate 30 Pro.

Междувременно, най-новите клюки сочат, че плануваният за премиера в Барселона Huawei Mate P30 Pro ще стане първият телефон на компанията с четворна задна камера.

Huawei сигурно не е единственият производител, който се стреми да пусне телефон с пет задни камери през 2019 година Предполага се, че HMD Global ще пусне Nokia 9 Pureview също с пет датчика на MWC 2019. Именно тя би трябвало да стане първият модел в света с пет камери на гърба.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР