Huawei Mate 30 Pro показа изключителна водоустойчивост по време на

...
Huawei Mate 30 Pro показа изключителна водоустойчивост по време на
Коментари Харесай

Смартфон Huawei оцеля и работи след три дни във водата


Huawei Mate 30 Pro сподели изключителна водоустойчивост по време на наводнението в Хенан
(снимка: CC0 Public Domain)

Опустошителното наводняване в китайската провинция Хенан докара до големи материални опустошения и даже лиши човешки животи. На този декор звучи съвсем необикновено историята с оживял три дни във водата смарт телефон.

Собственикът на Huawei Mate 30 Pro е имал шанс – неговият телефон е останал функционален след тридневен престой във водата, съгласно видео в обществената мрежа Weibo, на което се базира.

Във видеоклипа потребителят демонстрира своя Huawei Mate 30 Pro, претърпял наводнението. След процедура за възобновяване смарт телефонът съумял освен да се включи, само че и да реализира естествени диалози. Китаецът останал учуден от това.
още по тематиката
Разбира се, е сертифициран по стандарта за водоустойчивост IP686, само че никой не подсигурява, че смарт телефонът ще оцелее под водата в продължение на три дни.

Заслужава да се означи, че Huawei също се опита да помогне на засегнатите от. От 22 юли компанията дава на клиентите в провинция Хенан отстъпка от 50% при покупка на аварийни елементи за развалени устройства и гратис обслужване.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР