Huawei е решена да докаже, че всички притеснения или твърдения

...
Huawei е решена да докаже, че всички притеснения или твърдения
Коментари Харесай

Huawei инвестира 2 млрд. долара в киберсигурност, за да избегне нови санкции

Huawei е решена да потвърди, че всички терзания или изказвания за сигурността на мрежовото ѝ съоръжение са изцяло подправени. Първата стъпка в битката с световните паники по тези проблеми на сигурността е обновяването на лабораторни уреди и прибавяне на по-квалифицирани чиновници.
Китайската компания съобщи на една от конференциите си пред дузина интернационалните публицисти, че възнамерява да влага към 2 милиарда $ през идващите 5 години, с цел да се концентрира точно върху киберсигурността. Основната грижа на Huawei е, че възбраните, пред които в този момент продуктите ѝ са изправени, са ориентирани към изключването ѝ от пазара на устройства за телекомуникационни мрежи

През последните няколко месеца Huawei стана много обсъждана, защото компанията бе наранена от забрани и даже арести измежду нейните шефове. Засега наподобява, че Съединените щати са най-големият зложелател на Huawei, защото държавното управление във Вашингтон към този момент изиска от съдружниците си да отхвърлят мрежовото съоръжение на китайската компания.

Дори се допуска, че държавното управление на Съединени американски щати ще даде благословията си за сливането на T-Mobile и Sprint, единствено в случай че компаниите-майки на операторите, Deutsche Telekom и SoftBank, престанат да употребяват оборудването на Huawei.

Остава да се види дали Съединените щати и техните съдружници ще трансформират позицията си, откакто Huawei най-малко публично е подготвена да заплати доста за затвърждаване сигурността на своята мрежа.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР