ХСИНЧУ, Тайван (АП) — След по-малко от две седмици до

...
ХСИНЧУ, Тайван (АП) — След по-малко от две седмици до
Коментари Харесай

Кандидатът за президент на Тайван Ко Уен-дже търси среден път с Китай, привличайки млади гласоподаватели

ХСИНЧУ, Тайван (АП) — След по-малко от две седмици до президентските и парламентарните избори в Тайван, претендентът на различната партия на острова Ко Уен- je предизвиква политика на самообладание към Китай, който ускорява опасността си да анексира острова със мощ.

По средата дневно на акция в град Хсинчу, дом на доста от най-проспериращите софтуерни компании в Тайван, Ко си взе половинчасова отмора за обяд, с цел да приказва с Асошиейтед прес на мандарин китайски и британски, постоянно разширявайки отговорите си по добре познатия си ерудиран фасон.

Ко, хирург и някогашен кмет на столицата Тайпе, оприличи връзките сред страните на израстък, който би трябвало да бъде оставен на себе си, до момента в който страните водят диалози за бъдещи връзки. „ Преди 30 години, когато бях хирург, в случай че намерихме израстък, се опитвахме да го премахнем. Но в този миг ние просто се опитваме да живеем с това “, сподели той. Китай остава проблем, който би трябвало да бъде ръководен, без да провокира огромна борба м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР