Христо Златински, който донесе така ценната победа с 1:0 срещу

...
Христо Златински, който донесе така ценната победа с 1:0 срещу
Коментари Харесай

Героят Христо Златински обяви отказването си от футбола

Христо Златински, който донесе по този начин скъпата победа с 1:0 против Септември в баража за efbet Лига, разгласи че се отдръпва от футбола и през днешния ден е бил последният му професионален мач. Той бе извънредно прочувствен и разкри, че повода за окачването на обувките е, че желае да прекарва повече време със фамилията си. Относно дуела, голмайсторът похвали столичани, защото разполагат с извънредно млад тим, който играе доста нападателно.

"Нека поздравим Септември, който е построен от млади момчета. Играят доста добър и спретнат футбол. Поздравям моите сътрудници. Ние сме огромно семейство. Много ги обичам. Оставаме в "А " група. Вкарвам от дузпа. Какво по-добро? На 99% е последният дуел в кариерата ми ", стартира той.

"Те са млади момчета, няма какво да губят. Наблюдавахме ги. Това е млад, само че нападателен тим. Играе доста добър футбол. Изнася с къси подавания. Само поздравления. Ние имахме какво да губим. Поздравявам тима за 100-годишнината и оставането в „ А “ група. Играехме добър футбол. Искахме да пресираме, да се надиграваме. В доста от мачовете нямахме шанс и допускахме лесни голове ", продължи Златински.

"Трудно е. Не, че не желая или не мога, само че съм много години надалеч от семейство. Взе ми време. Искам да поздравя фамилията си и най-много моя кумир татко ми, който постоянно е бил до мен и е теглил заеми, с цел да имам обувки ", призна през сълзи героят на мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР