Христо Захариев бе топреализатор за Балкан при поражението от ЦСКА

...
Христо Захариев бе топреализатор за Балкан при поражението от ЦСКА
Коментари Харесай

Христо Захариев: Трябва да излизаме здраво още от началото, а не от второто полувреме

Христо Захариев бе топреализатор за Балкан при провалянето от ЦСКА със 72:78 в дербито на третия кръг в НБЛ. Крилото приключи с 19 точки за ботевградчани, които обаче понесоха второто си следващо проваляне в българския хайлайф. Ето по какъв начин разяснява срещата Захариев:
 Убедителен ЦСКА подчини първенците в София Убедителен ЦСКА подчини първенците в София
“Не започнахме с нужната експанзия още през цялото време. Позволихме им да се разиграят в тяхната аудитория и пред техните почитатели. Вкараха и някои кошове с шанс. Основно казусът беше в нас, че нямахме нужната сила в отбрана. В нахлуване играхме постепенно. Очаквах го ненапълно, само че се надявах да успеем да вземем мача. Ще се борим за идващия. Във всеки мач играем за победа. 

Първите ни два мача в НБЛ бяха посетители на Рилски състезател и посетители на ЦСКА, тъй че не можем да вършим нещастия. Просто би трябвало да си вземем поуките и да излизаме крепко от началото на мача, а не от началото на второто полувреме. Чувствам се добре. Работя крепко, има още доста какво да усъвършенствам. Искам да благодаря на нашите почитатели, че ни поддържат на всички места и са до нас. Надявам се да стартираме да ги радваме и в НБЛ ”, съобщи Захариев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР