Христо Стоичков внесе 3000 лева в дарителската сметка на ЦСКА,

...
Христо Стоичков внесе 3000 лева в дарителската сметка на ЦСКА,
Коментари Харесай

Шок! Левски виси с много пари на Стоичков

Христо Стоичков внесе 3000 лв. в дарителската сметка на ЦСКА, включвайки се в акцията за събиране на пари за погашение на изгубени каузи против някогашни футболисти.

Сумата е импортирана от негов другар, защото Камата сега е на тур за изявленията със суперзвезди из Европа и не може да го направи персонално, написа Труд.

" Дарение от Христо Стоичков - вечно един от вас ", е записано като съображение за внасяне на парите.

ЦСКА ще чака още доста повече, когато Левски се изплати на най-успелия български футболист.

На 16 септември Стоичков внесе тъжба до лицензионната комисия на БФС против " сините " от името на своята школа в Барселона. В нея той претендира за 40 000 евро за нападателя Божидар Краев, който потегли от нея, а след това Левски го продаде на Мидтиланд, само че не внесе наложителния от ФИФА % на първия му клуб. Жалба има и от шефа на академията в Испания.

" С актуалната молба сезирам Лицензионната комисия, като апелирам при осъществяване на финансовия мониторинг да упражните пълномощията си и да наложите глоба на Професионален футболен клуб " Левски " АД заради съществуване на финансови отговорности към клуба на футболна академия " Христо Стоичков " в размер на 40 000 евро, представляващи неизплатени обезщетения за образование на футболиста Божидар Краев - написа в жалбата.

В интервала 2008-2009 и 2009-2010 година този футболист е играл в Академията в младежките обединения U12 и U14. През 2014-а, преди да е навършил 23 години, той подписа първи професионален трудов контракт с " Левски ", който като клуб, от своя страна, трябваше да заплати отплата за образование на всички предишни клубове, в това число и на нас, в които дейно е играл Краев.

Неизплащането на дължимото нагоре обвързване поражда у нас юридически интерес от подаване на актуалната тъжба, заради което апелирам да разгледате и упражните пълномощията си. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР