Христо Стоичков пристига във Велико Търново, за да открие лично

...
Христо Стоичков пристига във Велико Търново, за да открие лично
Коментари Харесай

Стоичков лично открива своя магазин в Mall Велико Търново

Христо Стоичков идва във Велико Търново, с цел да открие персонално магазин на своя влиятелен фешън бранд Н8S. Събитието е в Mall Велико Търново на 13 февруари (вторник) от 11:00 ч.

След откриването посетителите ще могат да вземат подпис върху биографичната му книга „ Историята “ или върху златна топка, както и да се снимат с легендата на българския футбол.

Това е първият магазин на H8S в остарялата столица. В мрежата, която към този момент включва София, Пловдив, Бургас и Варна се показват извънредните артикули на влиятелния фешън бранд на българския пазар.

„ Мъжката сбирка включва извънредно разнороден подбор – кожени якета, дънки, пуловери, жилетки, тениски, маратонки, кецове, шапки, колани… Предлага се и дамска сбирка от спортни екипи, якета, пуловери, парфюми. Детската сбирка е също доста вървежна, като може да се направи „ Family “ – дамата, мъжът и детето да са облечени еднообразно. Всички артикули са от извънредно качествена материя “, показа Саня Пенева от H8S в Mall Велико Търново.

На 13 февруари се навършват тъкмо 8 години от преждевременната кончина на „ стоманения “ бранител Трифон Иванов, с който Стоичков имаше откровено другарство. За последно Камата бе във Велико Търново точно за погребението на Трифон, а във вторник надали ще пропусне да уважи паметта на именития защитник.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР