Христо Стоичков представи своята автобиография - "Историята"Единственият българин носител на

...
Христо Стоичков представи своята автобиография - "Историята"Единственият българин носител на
Коментари Харесай

Христо Стоичков представи своята автобиография - "Историята"

Христо Стоичков показа своята автобиография - "Историята"
Единственият българин притежател на премията "Златна топка" Христо Стоичков показа публично своята автобиография - "Историята", съобщи кореспондент на БГНЕС. Книгата е написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков, а събитието се организира в столичния хотел "Маринела", където, с цел да уважат Камата, дойдоха доста български първенци и публични персони.

"С тази книга желая един път вечно да се спрат спекулациите по мой адрес по отношение на това какъв беше Христо Стоичков на и отвън терена", съобщи Стоичков пред медиите. "В книгата няма нищо скрито-покрито, всичко е написано по този начин както съм го чувствал. Не съм икономисал никому нищо и съм отбелязал както хубавите, по този начин и тежките моменти. Книгата сме я създали елементарно да се чете. Тя е за младото потомство, което желая да види от кое място съм тръгнал и къде съм стигнал. Да видят, че е допустимо един българин да завоюва "Златна топка" и да има огромни успехи", разяснява българинът по отношение на биографията си. "Аз обаче знам, че всичките тези неща не съм ги постигнал самичък и в никакъв случай не не помня от кое място съм тръгнал", приключи именитият футболист.

Специален посетител на Стоичков бе някогашният испански арбитър Урисар Аспитарте, който българинът настъпи по време на мач и отнесе наказване от шест месеца. На събитието участваха доста именити български спортисти, треньори и общественици, които пристигнаха особено поради Стоичков. Сред гостите бяха и трима български президенти: Петър Стоянов, Георги Първанов и Росен Плевнелиев, които не пропуснаха да поздравят голмайстора от Съединени американски щати 94. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР