Един от любимците на синята“ агитка Билал Бари няма да

...
Един от любимците на синята“ агитка Билал Бари няма да
Коментари Харесай

Решението е взето: нападател си тръгва от Левски

Един от любимците на „ синята “ агитка Билал Бари няма да получи предложение за нов контракт и ще напусне Левски в края на сезона като свободен сътрудник, научи „ Мач Телеграф “. Това е последното решение на „ Герена “, откакто в един миг „ сините “ шефове бяха решили да възобновят контракта на мароканеца.

Това се случи след една контрола със Спортист Своге на 23 март тази година, която беше като заключителен тест за нападателя. Тогава „ сините “ победиха с 1:0, а попадението вкара точно Билал Бари. В този миг мароканецът даде вяра на шефовете, само че нападателят продължава да е малтретиран от проблеми в коляното.

Припомняме, че той получи тежка травма в средата на месец септември 2022 година, а от този момент е изиграл единствено 64 минути за Левски в общо четири публични мача. На „ Герена “ са стигнали до извода, че през тези 20 месеца, през които Билал Бари се възвръща от скъсаните връзки на коляното, той е изгубил доста от качествата си, а и настрана - продължава да има проблеми с травмата, и няма смисъл да възобновява договора си с клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР